bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW Midden Ledenreis Zuid-Afrika

Aantal dagen
6

Begindatum
2-11-2017

Aanvang
7:30 uur

Einddatum
7-11-2017

Omschrijving
VNO-NCW Midden gaat weer op reis; gaat u mee naar Zuid-Afrika?.

Evenals voorgaande jaren bieden we u ook dit jaar de mogelijkheid om samen met medeleden van onze vereniging op reis te gaan. Van 2 tot en met 7 november bezoeken we Zuid-Afrika!

Zuid-Afrika maakt deel uit van 'The Next Eleven', de nieuwe generatie groeilanden na de BRIC landen - welke worden gezien als de vier traditionele groeilanden. De 'N-11' omvat een veelbelovend elftal van opkomende economieŽn waarvan verwacht wordt dat ze de komende decennia een belangrijke rol zullen spelen in de wereldeconomie. Samen met de traditionele groeilanden zouden de N-11 de beste vooruitzichten hebben om op lange termijn de aanvoerders van een nieuwe economische wereldorde te worden. Naast Zuid-Afrika worden ook landen als Colombia, IndonesiŽ en Vietnam tot de 'N-11' gerekend maar ook minder voor de hand liggende spelers als Iran, Pakistan en Bangladesh maken hier deel van uit. Reden genoeg voor VNO-NCW Midden om Zuid-Afrika te bezoeken.

We hebben een mooi programma weten samen te stellen.

Een aantal hoogtepunten van de reis zijn:
* Stadswandeling door Kaapstad.
* Bezoek aan de wereldberoemde Tafelberg.
* Bezoek aan de Winelands, inclusief bezoek aan het wereldberoemde wijnhuis Boschendal.
* Ontmoeting met SANEC Cape Town voor een interessante netwerkbijeenkomst. SANEC (Southern African Netherlands Chamber of Commerce) is het bemiddelingsbureau voor bedrijven, organisaties en ondernemers die zaken doen of willen gaan doen tussen Nederland, Zuid-Afrika en de Zuid-Afrikaanse regio.
* Uiteraard inbegrepen: rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam naar Kaapstad en v.v., verblijf in een 4* hotel op basis van logies/ontbijt, diners in unieke restaurants, alle maaltijden conform programma incl. 2 drankjes per maaltijd, excursies, een lokale Nederlands sprekende gids ťn Nederlands sprekende reisbegeleiding.

Deze reis organiseren wij wederom met Rientjes & Partners!

Aanmelden
Op de website www.vno-ncwmiddenledenreis.nl kunt u het programma in detail bekijken. Daar treft u ook meer informatie aan over de reissom en reisvoorwaarden, alsmede de mogelijkheid om u aan te melden voor deze exclusieve ledenreis naar Zuid-Afrika.
U kunt zich voor deze ledenreis NIET aanmelden via Ledennet!

We hopen veel van u te mogen begroeten als deelnemer van deze reis. Meld u zo spoedig mogelijk aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol!

Met vriendelijke groet,

Jacco Vonhof, voorzitter
Ron van Gent, directeur

Opmerking

U kunt zich voor deze ledenreis NIET aanmelden via Ledennet!

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geÔnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.