bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW Flevoland bedrijfsbezoek Knipscheer Infrastructuur

Datum
14-9-2017

Aanvang
15:30 uur

Accommodatie
Upcycle Center Almere
De Steiger 113
1351 AK ALMERE HAVEN

Omschrijving
Geachte dames en heren,

Wist u dat het Upcycle Center Almere uniek is in Nederland en is gebouwd van afval van een aantal gesloopte gebouwen in Almere Haven, waaronder het zwembad? Het is een eerste stap naar een stad zonder afval. Die ambitie wil Almere in 2020 waarmaken. Graag nodigen wij u uit voor een toelichting op dit duurzame project. U bent van harte welkom bij de uitvoerder van dit project, Knipscheer Infrastructuur, op donderdag 14 september.

Knipscheer Infrastructuur
Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bedrijf, opgericht in 1980, op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken inclusief civiele betonbouw met een jaaromzet van ruim 20 miljoen euro. Met circa 80 medewerkers voert Knipscheer in de gehele provincie Flevoland en omgeving de technische werken uit.

Het verhaal achter Knipscheer Infrastructuur en het Upcycle Center Almere
Naast de daadwerkelijke uitvoering van projecten is Knipscheer Infrastructuur ook steeds vaker betrokken bij het ontwerp en de voorbereiding van projecten.
We worden ontvangen in het Upcycle Centre Almere. Directeur René Knipscheer zal ons bijpraten over de visie en het verhaal achter de organisatie en de doelstelling van Knipscheer Infrastructuur. Ook gaat René Knipscheer in op de duurzame aanpak van Upcycle Center. Sandor Bendeler van de gemeente Almere verzorgt een presentatie over het afvalverwerkingscentrum Upcycle Center Almere met een toelichting op het project, het pand en het upcyclen.
In het Upcycle Center Almere wordt echt alles gerecycled.
Na afloop krijgt u een rondleiding door het Upcycle Center.

Graag tot ziens op 14 september om 15.30 uur in Almere!

Met vriendelijke groeten,


Hajé de Jager, voorzitter
Herald Immink, regiomanager

Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet, of via e-mail bij Natasja Luten. Kent u een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als uw introducé voor deze bijeenkomst.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We zijn te gast bij Knipscheer Infrastructuur.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geďnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.