bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW VeluweVallei presentatie groeiagenda bij Damen Dredging

Datum
31-8-2017

Aanvang
15:30 uur

Accommodatie
Damen Dredging Equipment
Edisonstraat 32
3861 NE NIJKERK

Omschrijving
Geachte dames en heren,

Bent u ook benieuwd naar de groeiagenda van de VeluweVallei? Kom dan naar de bijeenkomst bij Damen Dredging Equipment. Na afloop van de presentatie krijgt u een uniek kijkje in de keuken van Damen Dredging Equipment.

De groeiagenda is door VNO-NCW VeluweVallei in samenwerking met de Federatie Ondernemers Vallei en het Noord Veluwse Ondernemers Overleg opgesteld. We willen door middel van een kaart de wensen van het bedrijfsleven aan de overheid en het onderwijs presenteren. Bent u ook benieuwd hoe we de regio´s nog ondernemender kunnen maken? Kom dan naar de presentatie bij Damen Dredging Equipment.

Innovatieve en toonaangevende producent van baggerinstallaties
Damen Dredging Equipment is als onderdeel van het Damen-concern gericht op de baggerindustrie. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een innovatieve en toonaangevende producent van baggerinstallaties. De werf is gespecialiseerd in ontwerp, fabricage en levering van efficiënte baggerinstallaties en aanverwante diensten.

We krijgen inzicht in de laatste innovaties en de positie van Damen in een snel veranderende wereld. De bijeenkomst sluiten we af met een interessante rondleiding.

Voorzitterswissel
Frank Bieze heeft aangegeven te willen stoppen als voorzitter. In Martin Ruiter hebben we een geschikte opvolger gevonden. Graag stellen wij hem aan u voor. Ook dragen wij Wim Wijnholds en Valentijn Kleijnen voor als nieuw bestuurslid.

Ten slotte kunt u netwerken met uw collega-ondernemers en bestuurders, onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag tot ziens op 31 augustus om 15.30 uur in Nijkerk!

Met vriendelijke groeten,


Frank Bieze, voorzitter
Herald Immink, regiomanagerHet bestuur VNO-NCW VeluweVallei stelt voor

-als nieuwe voorzitter:

M. (Martin) Ruiter, DGA Qing te Wageningen.

-als nieuw bestuurslid:

W. (Wim) Wijnholds, DGA Perspectief Groep BV te Harderwijk.


Conform de statuten kunnen, mits ondersteund door 10 leden van de regio, tot 25 augustus a.s. tegenkandidaten worden aangedragen. Zonder tegenkandidaten zullende heren Ruiter en Wijnholds tijdens de bijeenkomst op 31 augustus bij Damen Dredging Equipment in Nijkerk worden benoemd als bestuurslid.Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet, of via e-mail bij Natasja Luten. Kent u een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als uw introducé voor deze bijeenkomst.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We zijn te gast bij damen Dredging Equipment.


Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geïnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.