bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW VeluweVallei en prov Utrecht, prinsjesdagontbijt Food Valley

Datum
20-9-2017

Aanvang
7:00 uur

Accommodatie
Schaffelaartheater
Churchillstraat 74a
3773 KV Barneveld

Omschrijving
Op de derde dinsdag van september is het Prinsjesdag, de start van het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal. Dit is ook het moment waarop de begroting en plannen van de regering voor het komende jaar bekend gemaakt worden. Van oudsher een cijferwaterval met grote impact op ondernemers.

Tijdens het traditionele Prinsjesdagontbijt op woensdag 20 september ontdekt u wat de Troonrede en de Miljoenennota voor ons land, onze regio, maar zeker ook voor u en uw bedrijf betekenen. We starten de bijeenkomst met een ontbijtbuffet, zodat u de dag kunt beginnen met een netwerkmoment met collega-ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid. Deze bijeenkomst wordt, evenals voorgaande jaren, georganiseerd door de gemeente Barneveld, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Rabobank Gelderse Vallei, MKB-Nederland Midden en VNO-NCW Midden.

Vanzelfsprekend zal Bram Faber zoals andere jaren een toelichting geven op de fiscale regelingen en maatregelen die in het bij de Miljoenennota behorende Belastingplan 2018 zijn opgenomen. Bram staat niet alleen stil bij de inhoud van de maatregelen, maar ook bij de impact daarvan voor het bedrijfsleven.

Menno Middeldorp, Hoofd Research van Rabobank, neemt ons mee met de uitdagingen waar Nederland voor staat. Welke sectoren groeien en waar liggen de kansen voor bedrijven in de toekomst?

Hans Peter Benschop, directeur Trendbureau Overijssel, neemt ons mee in de kracht van Oost-Nederland. Het onderzoek heeft in beeld gebracht wat de sterkste punten zijn van de regio┤s in Oost-Nederland. Ook de regio Food Valley is onderzocht en vergeleken met de buurtregio┤s. Wilt u weten hoe de regio Food Valley het doet? Kom dan naar het ontbijt.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

organisatie Prinsjesdagontbijt 2017

Het Prinsjesdagontbijt wordt mogelijk gemaakt door: gemeente Barneveld, Rabobank Gelderse Vallei, Schuiteman Accountants & Adviseurs, MKB-Nederland Midden en VNO-NCW Midden.

Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Natasja Luten. Wilt u bij uw aanmelding uw volledige (voor) naam, bedrijfsnaam en e-mail vermelden?

Leden kunnen zich ook aanmelden via Ledennet www.vno-ncwmidden.nl/ledennet.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden

Graag ontvangen wij uiterlijk 15 september uw aanmelding voor deze ontbijtbijeenkomst. Reageer snel, want de belangstelling is groot.

Na afloop van de bijeenkomst heeft u de mogelijkheid om in de foyer van het theater na te praten.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel ge´nteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.