bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW VeluweVallei bedrijfsbezoek Bruil

Datum
21-11-2017

Aanvang
15:30 uur

Accommodatie
Bruil
Neonstraat 31
6718 WX EDE

Omschrijving
Geachte dames en heren,

Iedereen die over de A30 tussen Barneveld en Ede is gereden, is vast wel eens het bedrijfspand van Bruil opgevallen. Karakteristiek onderdeel van de productiefaciliteiten van een familiebedrijf dat al 110 jaar zelfstandig in de bouwbranche opereert. Bent u ook benieuwd wat dit bedrijf doet? Kom dan naar het bedrijfsbezoek bij Bruil.

Wist u dat Bruil in elke bouwfase, van ontwerp tot afbouw actief is? Bruil levert onder andere een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en (architectonisch) prefab beton. Bovendien is Bruil onder de merknaam Coba actief als leverancier in de afbouwmarkt. Als ontwikkelende bouwer ten slotte, geeft Bruil vorm aan nieuwe bouwconcepten, die ze in de praktijk toetsen en vervolmaken.

Wat maakt Bruil zo bijzonder? Door de ontwikkelingen in de markt was Bruil genoodzaakt om nieuwe innovaties en markten op te zoeken. Het bedrijf is hierdoor gaan groeien ondanks de economische crisis.

Zelf een kijkje nemen
Wilt u meer weten en zien van dit innovatieve bedrijf? Dan nodigt VNO-NCW VeluweVallei u van harte uit op dinsdag 21 november aanstaande bij Bruil.

Het verhaal achter Bruil
Hans Bruil, directeur, zal ons gastvrij ontvangen. Vervolgens zal Theo Voogd, manager Markt en Innovatie, meer vertellen over het innovatietraject en de missie en visie van Bruil. Hans den Boer, Manager Mens en Werk, zal meer vertellen over Sociale Innovatie en er wordt een rondleiding door de productielocatie gegeven.

Ten slotte kunt u netwerken met uw collega-ondernemers, onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag tot ziens op 21 november om 15.30 uur in Ede!

Met vriendelijke groeten,


Martin Ruiter, voorzitter
Herald Immink, regiomanager

Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet, of via e-mail bij Natasja Luten. Kent u een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als uw introducé voor deze bijeenkomst.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We zijn te gast bij Bruil.

Belangrijk
Aan dit bedrijfsbezoek kunnen maximaal 40 personen deelnemen.
Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst. Meld u dus snel aan!

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geďnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.