bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW Twente, bezoek Sigmax

Datum
14-9-2017

Aanvang
16:30 uur

Accommodatie
Sigmax
Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
tel. 053 4803100

Omschrijving
Geachte dames en heren,

Ondernemen blijft uitdagend, toch? Naast doelen behalen en groei faciliteren betekent ondernemen ook inspelen op veranderingen en het doorstaan van groeistuipen. Wat maakt Sigmax tot een werkgever die medewerkers bindt en boeit? Leo van den Ende (CEO) deelt zijn geheim achter 20 jaar ondernemen.

Op donderdag 14 september 2017 organiseert VNO-NCW Twente een bedrijfsbezoek bij Sigmax in Enschede. U bent van harte welkom!

Ondernemen anno 2017
Wat zijn de feiten en wat zijn de fabels rondom ICT? En hoe kan ICT de zakelijke wereld verder laten evolueren? In een vogelvlucht vertelt een specialist van Sigmax waarom ICT en databeveiliging zoveel in het nieuws zijn en deelt Sigmax haar ervaringen uit eerste hand over de veranderingen binnen het MKB.

Sigmax heet u van harte welkom aan Capitool 13 in Enschede. De glazen thuisbasis met een eigenwijze ligging en een duurzaam karakter heeft alle ingrediŽnten voor een inspirerende bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,

Hans Kroeze, voorzitter
Tom Masselink, regiomanager

Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via e-mail Mariska Bruil-de Vos of via Ledennet op deze website. Weet u een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als uw introducť voor deze bijeenkomst.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst wordt u aangeboden door Sigmax.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geÔnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.