bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
Algemene Ledenvergadering VNO-NCW Midden

Datum
14-11-2017

Aanvang
15:30 uur

Accommodatie
Porsche Classic Center Gelderland
Ressenerbroek 2
6666 MR Heteren

Omschrijving
UITNODIGING
Aan de leden van VNO-NCW Midden

Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 14 november vindt onze eerstvolgende Algemene Ledenvergadering plaats. Wij nodigen u hiervoor van harte uit! Deze keer staat de bijeenkomst deels in teken van ontwikkelingen in de logistieke sector en zijn we te gast op een zeer bijzondere locatie! In deze uitnodiging leest u hier meer over.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zullen we stilstaan bij de ontwikkelingen in het afgelopen half jaar, de begroting en doelstelling voor 2018 en een korte reflectie op het regeerakkoord. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om kennis te maken met nieuwe (bestuurs)leden.

Aansluitend zal Wendy van Hamburg, manager Sectorontwikkeling van Transport en Logistiek Nederland (TLN), ingaan op actuele ontwikkelingen in de logistieke sector. De Nederlandse economie kan niet zonder transport; maar voor welke ontwikkelingen staat de sector? Ook zal Wendy ingaan op vraagstukken zoals duurzaamheid in de transport en logistiek, het belang en de positie van de regio Rivierenland als 'logistiek complex' en dergelijke.

We zijn deze middag te gast bij Porsche Classic Center Gelderland. Eigenaar Mark Wegh zal u een korte toelichting geven over zijn bedrijf waar zowel nieuwe als classic Porsches worden verhandeld. U krijgt deze middag de unieke mogelijkheid om het inpandige Porsche-museum te bezoeken. Deze is alleen bij bijzondere gelegenheid te bezoeken; wij zijn verheugd dat Mark ons deze kans biedt!

We verwelkomen u graag op 14 november aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Jacco Vonhof, voorzitter
Ron van Gent, directeur

Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Sanne Hagen of via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet. Bij de bevestiging van uw deelname ontvangt u tevens de vergaderstukken.

Parkeren
Komt u met de auto dan kunt parkeren u op het terrein of in de nabije omgeving. U krijgt daarvoor aanwijzing van verkeersregelaars. U wordt verzocht deze aanwijzingen op te volgen.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Wij hopen dat velen van u zich zullen aanmelden.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel ge´nteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.