bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
Summer Course Internationaal Zakendoen

Datum
30-8-2017

Aanvang
9:00 uur

Accommodatie
Wittenborg University
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ APELDOORN
088 6672688

Opmerking
De zomer staat voor de deur. Een goed moment om als ondernemer na te denken over de internationale kansen voor uw onderneming. VNO-NCW Midden biedt daarom samen met Wittenborg University een 3-delige summer course Internationaal ondernemen aan. Waar liggen tegenwoordig de kansen voor de Nederlandse ondernemers op het gebied van internationale marketing? Op 30, 31 augustus en 1 september vindt in Apeldoorn de 3-delige summer course plaats.

De buitenlandse taal of Engels?
De ease of doing business is dat je elkaar moet verstaan. Goede communicatie met je businesspartner is een doorslaggevende factor voor het slagen van het gezamenlijk ondernemen. De internationale handelstaal is Engels, maar een native speaker spreekt een heel ander soort Engels dan een Duitser, een Griek of een Amerikaan. Het is dus heel belangrijk dat niet alleen jij, als de ondernemer, maar ook al je medewerkers die te maken hebben met de buitenlandse relaties duidelijk engels spreken, begrijpen en schrijven.

Internationale marketing
De binnenlandse markt raakt verzadigd. Je wilt dat je onderneming internationaal groeit. Hoe kan je dan je bedrijf je het beste in de markt zetten? Het belang van online marketing is enorm toegenomen. Daarnaast speelt offline Marketing ook een grote rol. Maak een gedegen plan en zet de verschillende marketingkanalen optimaal in.

Zakendoen in Azië
Het zakendoen in Azië gaat heel anders dan wat je in Nederland gewend bent. Zo zijn mensen daar erg gehecht aan persoonlijke relaties en indirecte wijze van communiceren. Afspraken die erg strak en op tijd plaatsvinden of juist ineens niet of later plaatsvinden. Onderhandelingen die erg traag en niet-transparant kunnen zijn. Ondertussen wil je weten waar je aan toe bent. Tijd is schaars, tijd is geld?! Maar zijn jouw Aziatische zakenpartners zich daar ook zo bewust van? Leer de do's en dont's van de cultuur van zakendoen in Azië en sluit de dag af met een diner in een chinees restaurant.

Open bijgaande link voor de informatiefolder

Deelname
U kunt deelnemen aan het hele programma of een keuze maken voor één of twee dagen. Deze uitnodiging is bedoeld voor directieleden, MT-leden, exportmanagers of business developers in uw bedrijf.

Kosten
Je krijgt als lid de kans om tegen zeer scherpe tarieven gebruik te maken van de summer course:
Business Presentation €395,= (i.p.v. €495,=)
Internationale marketing €395,= (i.p.v. €495,=)
Zakendoen in Azië €425,= (i.p.v. €525,=)

De prijs is inclusief koffie/thee, lunch en op vrijdag diner.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor 18 augustus 2017 bij Anouska Hofman
.

Voor meer informatie kunt u bellen met 055-7601614.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geïnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.