bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW Achterhoek bedrijfsbezoek Ducona

Datum
15-11-2017

Aanvang
19:00 uur

Accommodatie
Ducona Holland BV
Eerste Broekdijk 102
7122 LD Aalten

Omschrijving
De PET flessen producent

Ducona Holland is producent van PET-flessen, PET-preforms en (kinderveilige) doppen. 25 jaar ervaring en een BRC-IoP AA level certificering onderstrepen de kennis en het kwaliteitsniveau die Ducona als PET-flessen producent nastreeft. Door onze continue kwaliteitscontroles garanderen we u perfecte producten, waarbij we ook de opslag en logistiek voor klanten kunnen verzorgen.

Op 1 maart 1991 werd Ducona Holland BV opgericht. Wij zijn gestart in een klein huurpand en anno 2017 ligt er een derde fase uitbreidingsplan klaar voor 15.000m˛.

Inmiddels zijn we actief op diverse gebieden van de markt. Onze specialismen zijn PET-verpakkingen voor frisdrank, verse sappen, bier, wijn, sauzen, dressings, chemie en detergenten.

Smart Industry
We informeren u graag hoe wij omgaan met Smart Industry. Geďnspireerd door de Achterhoekse Masterclasses en met de ondersteuning van IJsseltechnologie werken we hard aan de smart factory. We laten u onze laatste toepassingen van robotisering en het WMS systeem zien.

Tijdens deze avond besteden we aandacht aan het recent ontwikkelde Talent Program van SmartHub Achterhoek en maakt u kennis met een aantal jongeren die aan het programma deelnemen. Elk bedrijf dat is aangesloten bij SmartHub Achterhoek mag een jong talent opgeven voor dit programma. Een mooie kans voor de jongeren om zich te verbreden en te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling in de stageperiode. Voor de Achterhoek een uitstekend middel om de regio te promoten als dé stage- en afstudeerregio van Nederland.

U bent van harte uitgenodigd om op woensdag 15 november aanstaande kennis te maken met de wijze waarop Ducona inspeelt op de trends van Smart Industry.

Graag tot ziens op 15 november aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Peter Rikken, voorzitter VNO-NCW Achterhoek
Wilma Elbertsen, regiomanager VNO-NCW Achterhoek

Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Anouska Hofman. Kent u een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als uw introducé voor deze bijeenkomst.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst wordt u aangeboden door Ducona Holland BV.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geďnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.