bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW Achterhoek Schouwburg Amphion en JPR Advocaten

Datum
12-12-2017

Aanvang
19:00 uur

Accommodatie
Schouwburg Amphion
Hofstraat 159
7001 JD DOETINCHEM

Omschrijving
Schouwburg Amphion en JPR Advocaten

Op 12 oktober 1968 opende Schouwburg Amphion in Doetinchem haar deuren. De schouwburg, toen nog gelegen aan het Schouwburgplein, was een verrijking voor cultureel Doetinchem. In 2007 werd bekend gemaakt dat er een nieuw pand zou verrijzen. De bouw aan de Hofstraat is in 2008 gestart. In september 2010 is de nieuwe schouwburg geopend door koningin Beatrix.

Schouwburg Amphion is het grootste theater in de Achterhoek en de op drie na grootste van de provincie Gelderland. Sinds 2012 is Charles Droste directeur. Amphion is door de VVTP uitgeroepen tot het Beste Theater van Nederland 2012 en als Beste Theater van Nederland 2016. Het is voor het eerst dat een theater voor de tweede keer deze titel wint!

ANBI
Schouwburg Amphion is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). NV Cultureel Centrum Amphion heeft de ANBI-status.

Eurocommerce
Eurocommerce was een van de grootste kantorenbouwers van Nederland. In 2012 stortte het rijk van Ger Visser echter in. De schade was enorm. Paul Schepel van onze kennispartner JPR Advocaten is curator in dit spraakmakende faillissement en neemt ons mee in het verhaal achter het grootste vastgoedfaillissement van Nederland. Over hoe een succesvolle onderneming toch ten onder kan gaan. Hoogmoed of crisis?

U bent van harte uitgenodigd om op dinsdag 12 december aanstaande deze themabijeenkomst bij te wonen.

Met vriendelijke groet,

Peter Rikken, voorzitter VNO-NCW Achterhoek
Wilma Elbertsen, regiomanager VNO-NCW Achterhoek


Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Anouska Hofman. Kent u een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als uw introducé voor deze bijeenkomst.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst wordt u aangeboden door Schouwburg Amphion en JPR Advocaten.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geďnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.