bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW Stedendriehoek Themabijeenkomst Verzilver de vergrijzing

Datum
14-12-2017

Aanvang
19:00 uur

Accommodatie
Quirem Medical B.V.
Zutphenseweg 55
7418 AH DEVENTER

Omschrijving
Geachte heer, mevrouw,

De vergrijzing van de Nederlandse samenleving is geen bedreiging maar een kans voor slimme ondernemers.

Door de groeiende generatie 65- plussers, nieuwe voorkeuren van ouderen en kabinetsbeleid blijven senioren steeds langer thuis wonen. Deze ontwikkeling biedt kansen voor het midden- en klein bedrijf. Ondernemers kunnen van de vergrijzingsgolf profiteren: om ervoor te zorgen dat ouderen langer zelfstandig (of met enige zorg) thuis kunnen blijven wonen zijn diensten en producten nodig die de zelfredzaamheid bevorderen.

Om het potentieel van de groeiende ouderenmarkt te benutten is specifieke kennis van de markt nodig. Daarbij is samenwerking tussen ondernemers essentieel. MKB-Deventer, De Maatschappij en VNO-NCW Stedendriehoek organiseren daarom de bijeenkomst: verzilver de kansen van vergrijzing! Tijdens deze bijeenkomst bij Quirem Medical gaan diverse specialisten met u in gesprek over de trends en ontwikkelingen van de vergrijzing. Maar bovenal: Welke kansen biedt het voor ondernemers?

Een van de sprekers is Eddy Fleming van Intermediate Business Solutions. Eddy is sinds 2009 zelfstandig adviseur over onderwerpen die op het snijvlak van Zorg en techniek/ICT liggen. Hij neemt u als toehoorder mee in afwegingen waar zorginstellingen mee te maken hebben en waarbij soms ingewikkelde dilemma's optreden. Denk aan kwaliteit van zorg op afstand en bijvoorbeeld de inzet van robotica bij dementerende cliŽnten).

Bent u een innovatieve ondernemer die graag wilt inspelen op de kansen van deze markt? Schrijf u dan nu in voor de bijeenkomst op donderdag 14 december in Deventer.

Wij zijn te gast bij Quirem Medical. Quirem Medical produceert een nieuwe generatie radioactieve microsferen voor de behandeling van levertumoren. Tijdens de behandeling worden de microsferen via de leverslagader direct in de lever geÔnjecteerd. Na injectie concentreren ze zich rondom de tumoren. Hierdoor worden de tumoren lokaal en gericht bestraald, terwijl het gezonde weefsel vrijwel gespaard blijft. De behandeling is bedoeld voor patiŽnten die niet meer geopereerd kunnen worden en die niet reageren op chemotherapie. Quirem Medical verwacht uiteindelijk ook patiŽnten in een eerder stadium van hun ziekte succesvol te kunnen behandelen. Quirem Medical is een spin-off van het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Vragen
Voor meer informatie per mail: info@mkbdeventer.nl of telefonisch Bram Harmsma, 06-23760972.

Graag tot 14 december!

Namens MKB Deventer, De Maatschappij en VNO-NCW Stedendriehoek,
Harold Viscaal, Nick Kerkhof en Frank Hulscher

Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Anneke Hafkamp of via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst wordt u aangeboden door MKB Deventer, De Maatschappij en VNO-NCW Stedendriehoek. Wij zijn te gast bij Quirem Medical B.V.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geÔnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.