bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
Arnhem-Nijmegen Sneak preview Canon van Nederland

Datum
12-9-2017

Aanvang
18:00 uur

Accommodatie
Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG ARNHEM

Omschrijving
Beste ondernemer,

Op dinsdag 12 september ben je van harte uitgenodigd voor een sneak preview van de Canon van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum. Officieel opent de Canon van Nederland* pas op zaterdag 23 september, directeur Willem Bijleveld geeft ons de kans om alvast een exlusieve voorproef te komen nemen. Arcadis Nederland is trotse sponsor van het 'nieuwe' Openluchtmuseum en directeur Client Development Lidewij de Haas is aanwezig om het partnership toe te lichten.

Met de toevoeging van de Canon van Nederland en campagnes rekent het museum op een forse toename van bezoekersaantallen naar 700.000 per jaar. Met de huidige 550.000 bezoekers is het Openluchtmuseum overigens al het best bezochte museum buiten de Randstad! Graag verkennen we met elkaar hoe we deze kans voor onze regio zo goed mogelijk kunnen versterken.

Daarnaast maakt de nieuwe burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, graag van deze bijzondere gelegenheid gebruik om kennis te maken met ondernemend Arnhem. De burgemeester en Ron König, wethouder economische zaken, zijn beiden het eerste deel van deze ondernemersavond aanwezig.

Wij hopen je dinsdag 12 september te verwelkomen!

De besturen van:
VNO-NCW Arnhem Nijmegen, Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA), Koninklijke Horeca Nederland Arnhem en regio (KHN), Platform Binnenstad Arnhem (PBA) en Hotels Regio Arnhem (HORA).

*Over de Canon van Nederland
Met het Rijksmuseum als partner wordt hard gewerkt aan een compleet nieuw museum ín het Openluchtmuseum, waarin bezoekers de gehele Nederlandse geschiedenis beleven. Bezoekers worden in vijftig historische 'vensters' meegenomen door onze geschiedenis: van hunebed tot de euro. In tien enorme 'filmsets' ervaren bezoekers de hoogte- en dieptepunten uit ons verleden. Helden en schurken, vrede en voorspoed, oorlog en ondergang, koningen en keizers, ze komen allemaal langs in de Canon. Een verrijking van dit prachtige museum!


Opmerking
Aanmelden voor de bijeenkomst graag per mail via het secretariaat van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen; vermeulen@vno-ncwmidden.nl

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geďnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.