bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW Flevoland themabijeenkomst Groei

Datum
31-10-2017

Aanvang
12:30 uur

Accommodatie
Van Meijel Automatisering
Duit 8
8305 BB EMMELOORD

Omschrijving
Geachte dames en heren,

Welke ontwikkelingen zijn er in de verschillende markten? Wat betekent dit voor mijn bedrijf? En wie kan mij verder helpen in het netwerk of kennis met mij delen? Hoe neem ik mijn organisatie mee in de veranderingen? Onder ander deze vragen behandelen wij in onze groeibijeenkomsten voor ondernemers en algemene directeuren van grote bedrijven in Flevoland.

Groeibijeenkomsten
VNO-NCW Flevoland heeft het initiatief genomen om groeibijeenkomsten te organiseren met medewerking van Crowe Horwath Foederer en ING. Ondernemers gaan met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen die in hun markten spelen en delen met elkaar de ervaringen. We willen maximaal 4 keer per jaar een bijeenkomst organiseren bij één van de bedrijven. De gastheer/vrouw vult het programma en deelt informatie over de bedrijfsvoering en geeft een doorkijk naar de toekomst. Ook deelt de gastheer/vrouw de uitdagingen voor de toekomst en vraagt de deelnemers om mee te denken.

Doelgroep
VNO-NCW Flevoland organiseert de bijeenkomsten voor ondernemers en algemene directeuren van grotere bedrijven uit Flevoland. De deelnemers moeten openstaan om met elkaar te delen en vooraf aangeven om actief te participeren. We willen een vertrouwde setting organiseren en daarom is het belangrijk om continuďteit te behouden. Het maximaal aantal deelnemers per bijeenkomst is 15 personen.

Aftrap dinsdag 31 oktober om 12:30
Inmiddels hebben twee ondernemers aangegeven om als gastheer op te treden. Frans van Meijel (van Meijel Emmeloord) en Jellard Koers (Suplacon Emmeloord). Dinsdag 31 oktober trappen we af bij Frans van Meijel. Van Meijel levert software en diensten voor project-, financieel, logistiek en servicemanagement uitsluitend gericht op de bouw en aanverwante industriële dienstverlening. Frans van Meijel deelt over zijn ondernemerschap, de ontwikkelingen die in zijn markt spelen en vooral over zijn verwachtingen van de toekomst. Wat gaat digitalisering betekenen voor de maatschappij en het bedrijfsleven? Wat betekent dit voor de branches en waar liggen de kansen en bedreigingen?

Waarom komen?
- U hoort wat de ontwikkelingen in de verschillende markten zijn.
- U krijgt nieuwe inzichten voor uw eigen bedrijf.
- U deelt uw eigen ervaringen en vraagt collega’s om mee te denken.
- Invloed op het de lobbydoelstellingen van VNO-NCW Flevoland en
overheidsbeleid.
- U ontmoet collega-ondernemers met een bedrijf van soortgelijke omvang.

Graag tot ziens op 31 oktober om 12.30 uur in Emmeloord!

Met vriendelijke groeten,


Hajé de Jager, voorzitter
Herald Immink, regiomanagerOpmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet, of via e-mail bij Natasja Luten.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We zijn te gast bij Van Meijel Automatisering..


Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geďnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.