bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
VNO-NCW Twente, bezoek Malvern PANalytical

Datum
19-10-2017

Aanvang
16:30 uur

Accommodatie
Malvern PANalytical BV
Lelyweg 1
7602 EA ALMELO
tel. 0546 534444

Omschrijving
Geachte dames en heren,

Een wereldspeler in op het gebied van materiaalanalyse in Twente;

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan Malvern PANalytical BV op donderdag 19 oktober 2017.

Analytische leverancier
Malvern PANalytical is een wereldwijd actieve leverancier van instrumentatie en software voor de analyse van een breed spectrum aan materialen. De klanten bevinden zich in vrijwel elke industrie, van bouwmaterialen tot farmaceutica en van metaal en mijnbouw tot nanomaterialen. Malvern PANalytical instrumenten helpen de gebruikers hun materialen (zoals mineralen, metalen, plastics en polymeren, eiwitten, medicijnen en nog veel meer) beter te begrijpen door hun eigenschappen nauwkeurig te analyseren.

Het bedrijf kwam begin van dit jaar tot stand uit de samenvoeging van PANalytical BV en het Britse Malvern Instruments en heeft hoofdkwartieren in Almelo en Malvern (UK). Volledig uitgeruste applicatielaboratoria zijn in Almelo en Malvern, maar ook in Japan, China, de VS en BraziliŽ. Toelever- en ontwikkelcentra zijn ook gehuisvest in Eindhoven, Nottingham (UK), Quebec (Canada) en Boulder (VS). Malvern PANalytical heeft wereldwijd meer dan 2000 medewerkers waarvan ca. 450 in Almelo. Het bedrijf is in bijna alle landen van de wereld actief met een verkoop- en servicenetwerk dat een ongeŽvenaard niveau van klantenondersteuning biedt.

Gastheer is Jan van Rijn, MD PANalytical BV.

Wij ontmoeten u graag op donderdag 19 oktober aanstaande voor een bezoek aan dit bijzondere bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Hans Kroeze, voorzitter
Tom Masselink, regiomanager

Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via e-mail Mariska Bruil-de Vos of via Ledennet op deze website. Weet u een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als uw introducť voor deze bijeenkomst.
Let op: er kunnen maximaal 50 personen aan het bedrijfsbezoek deelnemen. In verband met concurrentievoorschriften kan de gastheer tot uitsluiting van deelnemers besluiten.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst wordt u aangeboden door PANalytical BV.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel geÔnteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.