bijeenkomst | 
Bijeenkomst 

Naam
Directie-Forum Cleantech Regio Next level

Datum
21-11-2017

Aanvang
15:00 uur

Accommodatie
Agrifirm
Landgoedlaan 20
7325 AW APELDOORN

Omschrijving
Geachte ondernemers,
Geachte bestuurders van ondernemersverenigingen,

Het gaat goed met onze economie. Het CPB schat de economische groei dit jaar op 3,3 procent en volgend jaar op 2,5 procent. En hopelijk merkt u dat allen ook in ˙w bedrijf. Maar terwijl de economie weer draait blijft uw onderneming continu in beweging, komt er snel een nieuw kabinet en staan de gemeenteraadsverkiezingen alweer voor de deur. Reden om in onze regio, de Cleantech Regio, met elkaar in gesprek te gaan over de stand van de regionale economie en de zaken die u echt belangrijk vindt om te kunnen blijven ondernemen.

Speciaal voor de grotere ondernemers organiseren wij eenmaal per jaar een bijeenkomst waar men elkaar treft en luistert naar de laatste ontwikkelingen binnen VNO-NCW en de regionale ontwikkeling. Daarom nodigen wij u namens VNO-NCW Stedendriehoek persoonlijk uit op 21 november vanaf 15.00 tot 18.00 uur bij Agrifirm voor de eerste editie van het Directie-forum, met als thema Cleantech Regio Next Level.

Tijdens het Directie-forum nemen Rijn Platteel, bestuurslid bij VNO-NCW Stedendriehoek, en Jeroen Lammers, directeur Economische Zaken bij VNO-NCW, u mee in zowel in de ontwikkelingen bij VNO-NCW als de gevolgen van het nieuwe regeerakkoord. Dick Hordijk van Agrifirm deelt zijn persoonlijke betrokkenheid bij wat hij doet, bij de uitdagingen binnen Agrifirm, hoe daarmee omgegaan wordt en hoe hij zijn organisatie in een proactieve beweging krijgt. Aansluitend gaan we in gesprek over uw ideeŰn en wensen voor het vestigingsklimaat in onze Cleantech Regio. Waar bent u tevreden over en wat zijn zaken waar u graag initiatief of investeringen ziet plaatsvinden. Zo willen we met u werken aan Cleantech Regio Next Level.

Graag ontmoeten wij u persoonlijk op 21 november aanstaande. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan is een MT-lid uit uw organisatie van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van VNO-NCW Stedendriehoek,

Rijn Platteel

Opmerking
Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Anneke Hafkamp of via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. We zijn te gast bij Agrifirm.

Let op:
Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst dienen in te loggen om zich aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel ge´nteresseerd?
Neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, e-mail, telefoon 055-5222606.