Succes door krachtenbundeling
'Teveel ondernemers blijven op hun eigen eilandje zitten en onderschatten de kracht van belangenorganisaties. Terwijl krachtenbundeling juist enorm veel kan opleveren', aldus VNO-NCW Midden voorzitter Jacco Vonhof.
Lees het hele interview op Regio in Bedrijf

 Belangenbehartiging

VNO-NCW Midden staat voor de belangen van werkgevers in Midden- en Oost-Nederland, door hun stem te laten klinken bij het tot stand komen van allerhande overheidsbeleid en door het faciliteren van een hoogwaardig zakelijk en bestuurlijk netwerk. VNO-NCW Midden maakt zich hard voor zaken die ondernemers echt belangrijk vinden, door te lobbyen, informeren, motiveren, inspireren en samenwerkingsverbanden te stimuleren.

Of het nu gaat om de bereikbaarheid van de regio, samenwerking tussen bedrijven of met anderen, het delen van kennis, de beschikbaarheid en kwaliteit van bedrijventerreinen, het terugdringen van regels of de juiste wisselwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven: al deze thema’s staan hoog op onze agenda.

Ze staan centraal in onze vele bijeenkomsten, maar ook bij onze lobbyactiviteiten.
Lees hier meer over onze lobby.


Ook voor uw regio - en uw belang!
De leden van VNO-NCW Midden zijn georganiseerd in regio's, die elk een eigen bestuur hebben. Ondernemers uit uw regio spelen een actieve rol in die besturen. Zij maken zich sterk voor úw belang.

Ga naar uw regiosite voor actueel nieuws uit uw regio, bijeenkomsten, overzicht bestuursleden e.d.

Vertegenwoordigingen
VNO-NCW Midden vertegenwoordigt de regionale ondernemers in vele overleg- en adviesorganen, onderwijsraden e.d. Kijk hier wie namens VNO-NCW Midden deelneemt aan welk platform of commissie.