Home > Nieuwsberichten > Familiebedrijf en hulp nodig met goed bestuur en opvolging?  

Familiebedrijf en hulp nodig met goed bestuur en opvolging?

Familiebedrijven vormen de spil van de economie en zijn sterk regionaal verankerd. Daarom gaan de provincie Overijssel, Windesheim, Saxion, VNO-NCW Midden en MKB Midden de komende jaren gericht aandacht en ondersteuning bieden.

Meld u aan voor een van de projecten in het najaar
Dit najaar starten er twee projecten voor en met familiebedrijven. Het gaat om unieke ondersteuning die interessant kan zijn voor een familiebedrijf die concreet aan de slag wil gaan met het versterken van goed bestuur en/of bedrijfsopvolging. 

Het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven heeft de lead bij het project rondom familie- en bedrijfsgovernance. Er is plek voor 15 deelnemers en we richten ons op Overijsselse bedrijven met meer dan 10 personeelsleden. Saxion is de organisator bij een project voor opvolgers in het familiebedrijf. 

Bij beide projecten gaat het om in kleine groepen kennis opdoen, ervaringen uitwisselen en concrete stappen zetten rondom actuele thema's in het eigen familiebedrijf. 

Contact
Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Karin Rozenda van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven. Zij kan u verder informeren en in contact brengen van de coördinatoren van beide projecten.

Flyer Aan de slag met familie- en bedrijfsgovernance (Windesheim)
Flyer Aan de slag met bedrijfsopvolging in het MKB familiebedrijf (Saxion)
Persbericht 'Overijssel zet in op de kracht van familiebedrijven'
Gemaakt om 19-6-2017 16:05  door gw 
Laatst gewijzigd op 31-8-2017 11:02  door mz