Belangenbehartiging, netwerken en kennisuitwisseling voor ondernemers

VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW. Wij maken ons sterk voor een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht en zorgen ervoor dat de stem van ondernemers te horen is in de regionale economie. Ondernemers ontmoeten elkaar in de regio en staan aan de basis van veel projecten voor nieuw en duurzaam ondernemerschap.

Voor een effectieve, regionale  lobby werken we nauw samen met MKB-Nederland Midden, lokale ondernemersverenigingen, brancheverenigingen en andere belanghebbenden. Door de verbondenheid met VNO-NCW klinkt het geluid uit de regio ook door in het landelijk en Europees beleid.  

 Ledenreis 2018 Zuid-Afrika


 
Van donderdag 2 november tot dinsdag 7 november bezochten 38 leden van VNO-NCW Midden Zuid-Afrika. Samen hebben zij genoten van een aantal dagen, waarin zowel zakelijke als culturele activiteiten op het programma stonden. Met deze reis hebben de deelnemers, naast een onvergetelijke ervaring, ook de kans gekregen om hun zakelijke mogelijkheden in Zuid-Afrika te verkennen.

Tijdens deze reis wilden Ron van Gent en Jacco Vonhof, respectievelijk directeur en voorzitter VNO-NCW Midden, graag hun ervaringen met u delen via een blog op deze site.

 

 Netwerken

Ondernemers ontmoeten elkaar tijdens een van de netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, kennissessies e.a. In en buiten de regio.
NL Next Level

 Bijeenkomsten

 Nieuwe leden

- Marco Neep
Kijk op Oost-Nederland (DRACHTEN)


- Quintus Stokvis
Crowe Horwath Peak (NIJMEGEN)


- Henk-Jan Lip
ING Regio Noord-Oost (ZWOLLE)


- Willeke Attari-van Thiel
Verkeersschool Van Thiel VOF (BENEDEN-LEEUWEN)


- Arjan Stuij
Poelmann van den Broek NV (NIJMEGEN)