Home > Nieuwsberichten > Zoektocht naar ondernemend succes in de regio Zwolle  

Zoektocht naar ondernemend succes in de regio Zwolle

Wie verdient de titel Ondernemer van het Jaar en wie de titel Starter van het Jaar 2017? Met uw aanmelding treedt u of uw favoriete ondernemer in de voetsporen van een indrukwekkende lijst innovatie-iconen en succesvolle starters. De winnaars worden op donderdag 14 december bekendgemaakt tijdens het Regio Zwolle Congres in Theater De Spiegel in Zwolle.  

Vanaf heden tot 1 oktober 2017 kunt u ondernemers aandragen of uzelf als ondernemer aanmelden via ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl. Ook alle lokale verkiezingen uit de 20 gemeenten en businessclubs uit de Regio Zwolle worden van harte uitgenodigd hun favoriete Ondernemer of Starter van het jaar voor te dragen.  

Waarom aanmelden?
Winnaars van de afgelopen jaren hebben, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle gratis publiciteit rondom deze verkiezingen en daardoor veelal ook meer opdrachten gescoord.  

Deskundige jury
Uit de voorgedragen kandidaten maakt een deskundige vakjury, onder voorzitterschap van directeur Rabobank IJsseldelta Klaas Feenstra, de eerste keuze van de beste 12. Daarbij wordt gekeken naar ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens het Regio Zwolle Congres op 14 december kiezen de bezoekers de uiteindelijke winnaars.  

Over de verkiezing
De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de 13de keer dat de verkiezing wordt gehouden.    

Bekijk de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Ure9zcFVskM

Meer informatie over het aanmelden, de procedure en het juryreglement op ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl.
Winnaars 2016 Wiebbe Bonsink en Yillmaz Schoen
Winnaars 2016 Wiebbe Bonsink en Yillmaz Schoen 
Gemaakt om 31-8-2017 12:12  door mbr 
Laatst gewijzigd op 14-9-2017 11:37  door mz