Leden

Ondernemers die lid zijn van VNO-NCW Midden maken actief deel uit van een vereniging die zich inzet voor de belangen van ondernemers in de regio. Het netwerk van collega-ondernemers komt regelmatig bijeen voor contact, kennisuitwisseling en informatie. Lid zijn betekent meedoen, meepraten, kennis halen en kennis brengen. Met recht de plek waar ondernemers moeten zijn!

 Netwerken

VNO-NCW Midden organiseert per seizoen meer dan 100 bijeenkomsten. Het programma wordt zorgvuldig samengesteld op basis van wensen van leden en sluit aan bij de kracht en diversiteit van de vereniging. De bijeenkomsten variëren sterk: we organiseren verenigingsbrede themabijeenkomsten, maar ook regionale bedrijfsbezoeken, kleinschalige workshops of bijeenkomsten voor specifieke groepen (DGA, industrie). Bij alle bijeenkomsten is tijd in het programma opgenomen om te kunnen netwerken. Zo heeft u alle gelegenheid collega-ondernemers te ontmoeten, kennis en ervaringen uit te wisselen en mee te praten over zaken die in de regio spelen.

Kijk in de Agenda voor de eerstvolgende bijeenkomsten. Leden kunnen zich direct aanmelden via de bijeenkomstenkalender, bereikbaar via www.vno-ncwmidden.nl/ledennet. Deze gegevens zijn actueel.

 Bijeenkomsten VNO-NCW MiddenBekijk meer activiteiten via ons YouTube-kanaal.

 REGIO WEBSITES

VNO-NCW Midden bestaat uit 9 regio's in 4 provincies: Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Door de structuur van de vereniging weten we wat er speelt in de regio's.