Over VNO-NCW Midden

VNO-NCW Midden is dé vereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Met ruim 1.800 directe leden en indirect 30.000 bedrijven die aangesloten zijn via de landelijke vereniging VNO-NCW, vormt het een slagvaardige werkgeverslobby zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau.

Kerntaken van de vereniging
Belangenbehartiging
en Netwerken

Lidmaatschap
Ondernemers die lid zijn van VNO-NCW Midden maken actief deel uit van een vereniging die zich inzet voor de belangen van ondernemers in de regio. Het netwerk van collega-ondernemers komt regelmatig bijeen voor contact, kennisuitwisseling en informatie. Lid worden van VNO-NCW Midden betekent meedoen, meepraten, kennis halen en kennis brengen. Met recht de plek waar ondernemers moeten zijn!
Meer over het lidmaatschap.

Ook voor uw regio - en in uw belang!

Meer weten?

Vraag hier een informatiepakket aan of neem contact op met het verenigingsbureau in Apeldoorn, 055 - 5222 606.

Brochure
Meer informatie over de vereniging is ook digitaal beschikbaar. Download hier.

 Regio's en besturen

Het werkgebied van VNO-NCW Midden is verdeeld in regio's. Elke regio heeft een eigen bestuur, ondersteund door een professionele regiomanager.

De regiovoorzitters vormen samen met de penningmeester, de provinciale voorzitters en de verenigingsvoorzitter het algemeen bestuur. Allemaal ondernemers die het belang van lobbyen en netwerken erkennen en zich inzetten voor een economisch sterke regio.

 Verenigingsbureau

Een hecht team medewerkers ondersteunt de besturen en leden bij alle verenigingsactiviteiten. Het verenigingsbureau is gevestigd in Apeldoorn. Kijk hier voor contactgegevens.