300ste voucher De Groeiversneller uitgereikt

De Groeiversneller is er voor Gelderse ondernemers die willen groeien. Of dat nu startups zijn of MKB ondernemingen die willen doorgroeien. De Groeiversneller ontving sinds de start van het programma in 2017 bijna 650 groeiplannen van ondernemers. Ondernemers worden geholpen met kennis, netwerk of financiering in de vorm van een voucher of lening.

In Arnhem werd deze week de 300ste voucher uitgereikt aan het Arnhemse bedrijf Wattsun. Wattsun Pop-up Power ontwikkelt een batterijensysteem om duurzame energie bij de gebruiker te brengen, waar dan ook. Door de Wattsun op te laden met groene netstroom of zonnepanelen wordt het milieu zo min mogelijk belast. Met een voucher van De Groeiversneller schakelt Wattsun een expert in op het gebied van marketing, PR en communicatie. Bart Hendriks van Wattsun ‘Het is prachtig dat we deze mogelijkheid hebben in Gelderland. Als startend bedrijf hebben we beperkte financiële middelen. De voucher helpt ons om in een vroege fase voor te bereiden op de toekomst. Dat maakt onze slagingskans een stuk groter.’

De Groeiversneller biedt vouchers tot maximaal 10.000 euro. Een kennisvoucher kan de ondernemer zelf besteden bij een expert bijvoorbeeld op het gebied van productontwikkeling of marketing. Ook leningen behoren tot de mogelijkheid, hiervoor werkt Oost NL samen met partner Qredits. Voor initiatieven die bijdragen aan CO2 reductie, het opwekken van duurzame energie of besparing van energie is er een aparte actielijn, De Groeiversneller Energie.

Gelderland heeft een sterk ecosysteem voor groeiende ondernemingen. Binnen De Groeiversneller werken valley bureaus zoals Kiemt, RCT’s (Regionale Centra voor Techniek), Oost NL, provincie, hogescholen, universiteiten, bedrijventerreinen zoals IPKW en andere intermediairs intensief samen om groeiende ondernemingen in diverse sectoren te ondersteunen in groei.

Ook groeiplannen? Dien je plan in bij Oost NL en kijk wat Oost NL, partners in de regio en experts voor jouw plan kunnen betekenen.

www.oostnl.nl/de-groeiversneller