Bedrijfsbezoek B&C International in Nunspeet

//Bedrijfsbezoek B&C International in Nunspeet

Bedrijfsbezoek B&C International in Nunspeet

Op donderdag 22 maart ben je van harte welkom om een kijkje te nemen bij B&C International in Nunspeet. B&C International is voornamelijk actief in de retail-, projecten- en DIY-branche in Europa. Creativiteit en ondernemerschap zijn de drijfveren, waarbij de focus ligt op het interieur en dan voornamelijk op de decoratie van het raam en de wand.

De creativiteit van Trends & Design
Het Trends & Design team van B&C International is continu op zoek naar nieuwe trends, ontwikkelingen en ideeën. Ieder jaar publiceren zij de trendvisie, hierbij kijken ze naar de beïnvloeders van de trends en de trends voor de komende tijd in termen van kleur, materiaal, vorm en details.

Het verhaal van B&C International
Dick Mulder, CFO, neemt je mee terug in de tijd. Hij vertelt je alles over het ontstaan van het bedrijf en het ondernemersverhaal hierachter. Ook blikt hij vooruit op de toekomstplannen. Wat is de visie en wat zijn de doelstellingen van B&C International? Creative Director, Meindert Bos, deelt de trendvisie van 2018 met je, deze is voor velen in de Europese interieurbranche een inspiratiebron.

Na afloop krijg je nog een rondleiding door het bedrijf en wordt er van alles verteld over de afdelingen en werkprocessen. Tot slot kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, netwerken met andere ondernemers.

Dit kijkje in de keuken van een toonaangevend bedrijf met in het bijzonder de visie op trends die zij uitdragen willen wij de leden van VNO-NCW regio Zwolle niet onthouden. Ook zij zijn van harte welkom!

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

We zien je graag op 22 maart  vanaf 15.30 uur in Nunspeet!

U kunt zich via deze link aanmelden.

Programma donderdag 22 maart 2018

B&C International BV
Ampèrestraat 11
8071 PH NUNSPEET

15.30 – 16.00 uur                   Ontvangst met koffie/thee
16.00 – 16.05 uur                   Welkom
16.05 – 16.15 uur                    Presentatie door Dick Mulder
16.15 – 16.45 uur                    Trendverhaal door Meindert Bos
16.45 – 17.30 uur                   Rondleiding
17.30 – 18.00 uur                   Netwerkgelegenheid met hapje en drankje

2018-03-05T21:12:29+00:00 maart 5th, 2018|Nieuwsberichten|Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsbezoek B&C International in Nunspeet