omnisport LIBEMA, wijnen

Buitengewoon Business: het ondernemersevent van de Stedendriehoek

Buitengewoon Business, een nieuwe en verrassende B2B festivalbeurs voor ondernemers in de regio Stedendriehoek, zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden op 14 en 15 november 2018 in de top(sport)locatie Omnisport in Apeldoorn. Met Buitengewoon Business komt er in de regio voor het eerst een regiobreed platform voor het delen van kennis, het opdoen van ideeën, het opbouwen aan een waardevol netwerk, innovaties en genereren van nieuwe leads.

Voor en door ondernemers uit de Stedendriehoek
In de Stedendriehoek worden nieuwe ontwikkelingen, technologieën, samenwerkingen en actuele thema’s die van belang zijn voor ondernemingen en deze regio, een warm hart toegedragen. Buitengewoon Business wil overheden, bedrijfsleven en andere initiatieven in onze regio met elkaar verbinden en het lokaal en regionaal zakendoen stimuleren. Met deelnemers als de Cleantech Regio, partnerships met de lokale overheden maar ook MKB uit de betrokken steden, is Buitengewoon Business écht het verbindende evenement voor deze regio.
Buitengewoon Business biedt een bomvol programma met nuttige workshops, informatieve kennissessies, netwerkmomenten, een volle beursvloer, speeddaten met ondernemers, een heus fitplein, lekkere foodtrucks en volop live entertainment.

Dé plek om elkaar te ontmoeten
VNO-NCW Stedendriehoek is partner van Buitengewoon Business, omdat wij het belangrijk vinden dat ondernemers met elkaar kennismaken, verbindingen zoeken en de mogelijkheid hebben tot netwerken. “Juist nu we behoefte hebben aan verbinden en samenwerking is de noodzaak voor zo’n evenement enorm groot”, aldus voorzitter VNO-NCW Stedendriehoek Rijn Platteel. Samen met verschillende stakeholders werkt VNO-NCW Stedendriehoek aan een sterk economisch klimaat, waarin wij informatie delen voor en door ondernemers. Buitengewoon Business biedt onze leden de kans tot handel- en kennisuitwisseling tijdens twee dynamische ondernemersdagen op een top(sport)locatie! “Dit is dé plek waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en van elkaar leren. Hier kan je daadwerkelijk verbindingen leggen en groeien.”

Bent u ondernemer en wilt u meer uit de regio halen?! Meld u aan als bezoeker of kijk voor meer informatie op www.buitengewoonbusiness.nl.
Bent u ondernemer en wilt u deelnemen? Leden van VNO-NCW Stedendriehoek kunnen tegen gereduceerd tarief een standruimte afnemen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden via info@buitengewoonbusiness.nl.

Contactpersoon
Loes Brijker, junior regiomanager VNO-NCW Stedendriehoek, telnr. 06-51279775