Duitse studenten aan de slag voor Nederlandse bedrijven

Cross Border Talent is een project voor MKB-ondernemers uit alle branches die gevestigd zijn in de Euregio. Heeft u een strategisch vraagstuk dat gekoppeld is aan Duitsland (marktonderzoek, marktentree, een innovatieproject, enz.) en kunt u hierbij ondersteuning gebruiken van een Duitse student, dan is Cross Border Talent een uitgelezen kans voor u!
Gedurende een jaar gaat een door ons geselecteerde, ambitieuze en getalenteerde student met een frisse blik uw vraagstuk onderzoeken (6 maanden scriptiefase) om vervolgens als trainee de aanbevelingen (tijdelijke medewerker) in de praktijk omzetten.
Het programma van Cross Border Talent geeft u de gelegenheid om met een jong, hoogopgeleid talent samen te werken, waarbij u na afloop van het jaar misschien wel een nieuwe werknemer kunt begroeten!
Deze bedrijven gingen u voor
Nögel, Model, Kraftverkehr Emsland GmbH, Het Internet Huis, 247 Tailorsteel, MapGear, Vespo, Promesstec, Straatman, Sallandse Wegenbouw, Weersink autoaanpassingen, Hittech, Membrane Systems
VNO-NCW Midden is projectpartner van het INTERREG-project Cross Border Talent. Voor Nederland is Hogeschool Saxion betrokken. Sascha Leuftink, Saxion Export Center: “Mkb’ers krijgen door het CBT makkelijker toegang tot de Euregionale arbeidsmarkt”

www.saxion.nl/crossbordertalent