Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Doe mee aan de fietschallenge A12

De FietsChallenge A12 is dé fietsactie speciaal voor bedrijven en instellingen in en rond de Liemers. Ga samen met je werknemers de uitdaging aan met andere bedrijven in de regio en fiets zoveel mogelijk kilometers voor aansprekende goede doelen in de regio. Laten we samen werken aan de vitaliteit van je werknemers, minder verkeersdrukte op de A12, het verduurzamen van de mobiliteit van je organisatie en de leefbaarheid van de regio.

VNO-NCW Midden zet zich in op verbreding en doortrekken van de A12/A15. We zien dat de drukte op de weg weer toeneemt. Naast de grote werkzaamheden kunnen we zelf ook aan de slag om de druk te verminderen. Hiervoor is VNO-NCW Midden in gesprek met Rijkswaterstaat en doen we mee met het programma Slim Schoon en Onderweg.

De FietsChallenge A12 wordt georganiseerd door het project A12 Slim Reizen om het gebruik van de fiets in het woon-werkverkeer in en rondom de Liemers te stimuleren. Dit helpt (naast vele andere maatregelen) om de verkeersdrukte op het traject A12 Zevenaar/Arnhem te verminderen, ook als straks weer meer mensen naar hun werk reizen. Doe mee!

Klik hier voor meer informatie of ga naar www.fietschallengeA12.nl.
Special voor werkgevers is deze informatieflyer samengesteld.
Op dit kaartje is het doelgebied van de challenge weergegeven. Alle ritten die starten of eindigen in het in paars aangegeven doelgebied tellen mee voor de actie.