Doe mee met de Achterhoek Open innovatieprijs 2021

Nieuwe ronde nieuwe kansen!
Heb jij een kansrijk en vernieuwend idee voor een product of dienst? Levert deze een bijdrage aan onze circulaire economie? En kan jouw innovatie wel een duwtje in de rug gebruiken? Dan moet je meedoen aan de Achterhoek Open Innovatieprijs 2021. Deze landelijke en open competitie is speciaal in het leven geroepen om jouw vindingrijke ondernemersgeest in de spotlights te zetten bij ondernemend én innoverend Nederland.

Doe mee…
Inzendingen worden op vijf punten beoordeeld:
• De innovatie is technologisch, duurzaam en levert een impactvolle bijdrage aan de circulaire economie;
• De innovatie is ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking;
• De inzender is de ondernemer uit deze samenwerking;
• Er is minimaal één prototype beschikbaar óf er is een demonstratie mogelijk waaruit blijkt dat het product goed werkt;
• Het is al op de markt óf dit gebeurt binnen zes maanden.

En win!
Uit alle inzendingen nomineert de vakjury vijf kanshebbers. Hoor je daarbij? Dan mag je tijdens de grote finale op 8 juni jouw innovatie presenteren aan een enorm publiek. Het event is namelijk óók vanuit huis te volgen via een livestream. De winnaar wordt gekozen door de vakjury en ontvangt een prestigieuze troffee, een geldbedrag van 5.000 euro, een zakelijk netwerkdiner met invloedrijke mensen uit de branche en een rondleiding in het atelier van Jan ten Kulve, ontwerper van de trofee. Dit jaar wordt er voor het eerst óók een publiekswinnaar aangewezen door de toeschouwers in de zaal en de kijkers thuis.
Jouw innovatie kun je tot en met 22 april aanmelden via www.achterhoekopeninnovatieprijs.nl. Op deze website vind je ook meer informatie.

Klik hier om de volledige flyer te bekijken.