Themabijeenkomst energietransitie, Connectr – Energy innovation

2 juni 2022 | 15.30 - 18.00 uur | Arnhem

2030 is morgen. De energietransitie heeft een schaalsprong nodig, wat vraagt om het versneld toepassen en opschalen  van innovaties. Samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven werkt Connectr – Energy innovation, aan vernieuwingen op het gebied van nieuwe energie.

We nodigen je van harte uit voor een interactieve bijeenkomst over energietransitie op donderdag 2 juni 2022. Van Jeroen Herremans, directeur Connectr, horen we waarom Connectr is opgericht en op welke wijze wordt bijgedragen aan de versnelling van de energietransitie.

Connectr is gehuisvest op het prijswinnende bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard (IPKW). IPKW huisvest ondernemers die zich bezighouden met verduurzaming en innovatie op het gebied van Energie en Milieutechnologie (EMT), ook wel cleantech genoemd. Op het gebied van energie, afval, gebouwen, mobiliteit en mensen geeft IPKW invulling aan de circulaire economie. Na de presentatie door Jeroen, is er een rondgang over het terrein waar de activiteiten van Connectr plaatsvinden. We bezoeken onder meer het Europees testlaadcentrum van ElaadNL, dat een week na ons  bezoek geopend wordt.

Vervolgens gaan we in drie workshops uiteen, je kiest met welke uitdaging je aan de slag wilt: elektriciteitsnet beperking, energieopslag en laadinfra.

Aan het eind van deze bijeenkomst heb je:
Concrete informatie over de mogelijkheden voor samenwerking met Connectr; meer kennis en mogelijkheden over oplossingen netcongestie, energie-opslag en laadinfra; nuttige contacten opgedaan om de duurzaamheidsvraagstukken in jouw bedrijf op te pakken. We ontmoeten je graag op 2 juni aanstaande!

Locatie en Programma:
Connectr – Energy innovation
Industriepark Kleefse Waard, gebouw HB
Westervoortsedijk 73
6827 AV  ARNHEM

15.30 – 16.00 uur Inloop
16.00 – 16.20 uur Welkom door Ilko Bosman, voorzitter VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen
Uitreiking ‘Ondernemer in het zonnetje’
16.20 – 17.30 uur Presentatie Connectr door Jeroen Herremans, directeur
Rondgang over terrein IPKW incl. bezoek ElaadNL
Workshops
17.30 – 18.30 uur Afsluiting en netwerkborrel