Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek NXP, samen met IKN

18 september 2024 | 15.30 - 18.30 uur | Nijmegen

Op woensdag 18 September 2024 gaan de leden van VNO-NCW Midden en de Industriële Kring Nijmegen samen op bezoek bij het oerNijmeegse bedrijf NXP.

Het belooft een zeer interessante middag te worden waar we met behulp van VR het maken van de IC’s in de fabriek zullen zien.
Daarnaast is er aandacht voor energie:
– Toenemende instabiliteit van het net, welke situaties en maatregelen voorziet NXP?
– Smart Energie Hubs; NXP start samen met Gemeente , Economic Board en woningcorporaties een onderzoek naar samenwerking.

De definitieve invulling van het programma volgt binnenkort, maar je kunt je al wel aanmelden via de aanmeldbutton.
Graag tot 18 september in Nijmegen!

Over NXP
Het internationale hoofdkantoor van NXP is gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. NXP heeft in Nederland, naast het internationale hoofdkantoor en R&D afdelingen, in Nijmegen een van de grootste chipsfabrieken van Europa.

Chips, ook wel IC’s genoemd, zijn elektronische schakelingen die variëren in grootte van een vierkante centimeter tot plaatjes die met het blote oog niet meer zichtbaar zijn. En je komt ze overal tegen: in je paspoort, ov-chipkaart, je mobiele telefoon, je computer, in auto’s, medische apparatuur, vliegtuigen en nog veel meer. Chips zijn onzichtbaar maar overal om ons heen en onmisbaar voor het functioneren van onze moderne samenleving.