Landmacht ondernemersbivak

17 november 2021 | 17.00 uur | Schaarsbergen

“Je moet het maar kunnen!”
Neem deel aan het Landmacht ondernemersbivak

 

Dit jaar krijgen 25 ondernemers (m/v) weer de mogelijkheid om de Landmacht (en zichzelf) beter te leren kennen tijdens een meerdaags bivak. Tijdens dit bivak lopen thema’s als leidinggeven onder verzwarende omstandigheden, teamvorming, leiderschapsprofielen en -competenties als een rode draad door het programma. Tevens wordt aandacht geschonken aan een adaptieve krijgsmacht.

Met junior en senior leidinggevenden van de Landmacht wordt van gedachten gewisseld over leiderschap en worden overeenkomsten en verschillen in stijlen van leidinggeven tussen Defensie en het bedrijfsleven besproken.

Met als uitvalsbasis het tentenkamp van de 11e Luchtmobiele Brigade op de Oranjekazerne in Schaarsbergen worden verder diverse ‘grensverleggende activiteiten’ ondernomen, zoals het werken op hoogte (klimtoren) en het nemen van touw- en hindernisbanen.

Het programma begint op woensdagavond 17 november om 17.00 uur en duurt onafgebroken tot en met vrijdag 19 november einde van de dag. Het is daarbij niet mogelijk om het programma tussentijds te verlaten, dan wel tussentijds in het programma aan te sluiten.

Ben jij 1 van deze 25? Meld je dan nu aan!

Voor dit inspirerende driedaagse bivak, waar Defensie veel effort in stopt, en voor een mooie terugkomdag vragen wij een bijdrage van € 125-, exclusief BTW. Als je deelname is bevestigd ontvang je hiervoor van ons een factuur.

Deelnemers ontvangen in week 40 een meldingsinstructie met nadere informatie.

Deelname geschiedt op eigen risico. Je dient zelf zorg te dragen voor verzekeringen.

We zien je graag in november in Schaarsbergen!

Voor eventuele vragen over dit bivak kun je contact opnemen met lkol. b.d. Robert Neijenhuijs, Platform Defensie-Bedrijfsleven Midden, via rgj.neijenhuijs@mindef.nl.