Landmacht Ondernemersbivak 2022

5 oktober 2022 | Data onder voorbehoud | 17.00 uur | Schaarsbergen

“Je kunt het!”
Neem deel aan het Landmacht ondernemersbivak

Dit jaar krijgen 25 ondernemers (m/v) weer de mogelijkheid om de Landmacht (en zichzelf) beter te leren kennen tijdens een meerdaags bivak. Tijdens dit bivak lopen thema’s als leidinggeven onder verzwarende omstandigheden, teamvorming, leiderschapsprofielen en -competenties als een rode draad door het programma. Tevens wordt aandacht geschonken aan een adaptieve krijgsmacht.

Met junior en senior leidinggevenden van de Landmacht wordt van gedachten gewisseld over leiderschap en worden overeenkomsten en verschillen in stijlen van leidinggeven tussen Defensie en het bedrijfsleven besproken.

Met als uitvalsbasis het tentenkamp van de 11e Luchtmobiele Brigade op de Oranjekazerne in Schaarsbergen worden verder diverse ‘grensverleggende activiteiten’ ondernomen, zoals het werken op hoogte (klimtoren) en het nemen van touw- en hindernisbanen.

Het programma begint op woensdagavond 5 oktober om 17.00 uur en duurt onafgebroken tot en met vrijdag 7 oktober einde van de dag. Let op! Data onder voorbehoud. Het is daarbij niet mogelijk om het programma tussentijds te verlaten, dan wel tussentijds in het programma aan te sluiten.

Deelname geschiedt op eigen risico. Je dient zelf zorg te dragen voor verzekeringen.

Ben jij 1 van deze 25? Meld je nu aan via onderstaande button om een van deze plaatsen te bemachtigen!

Kosten
Voor dit inspirerende driedaagse bivak, waar Defensie veel effort in stopt, en voor een mooie terugkommiddag vragen wij een bijdrage van € 125-, exclusief BTW. Als je deelname is bevestigd, ontvang je hiervoor van ons een factuur.

Deelnemers ontvangen in week 38 een instructie met nadere informatie.

We zien je graag in oktober in Schaarsbergen!

Contact
Voor eventuele vragen over de bivak kun je contact opnemen met lkol. b.d. Robert Neijenhuijs, Platform Defensie-Bedrijfsleven Midden, via rgj.neijenhuijs@mindef.nl.