Ledenreis Vietnam, 14 t/m 20 november 2023

14 november 2023 | Vietnam

Onze succesvolle VNO-NCW Midden ledenreis is dit jaar van 14 t/m 20 november en de bestemming is Vietnam! Een unieke kans exclusief voor onze leden en de leden van Jong Management om kennis te maken met zowel zakelijke als culturele aspecten van dit land.

Westerse bedrijven verruilen China steeds vaker voor zuiderbuur Vietnam. Lagere loonkosten en een gunstig vestigingsbeleid maken het land aantrekkelijk voor een (extra) vestiging in de Aziatische regio. Tijdens onze zevendaagse reis krijg je gelegenheid om je zakelijke kansen in Vietnam te ontdekken dankzij interessante bedrijfsbezoeken en netwerkgelegenheden. Daarnaast is er ook ruimte in het programma om kennis te maken met de Vietnamese cultuur. We verblijven in de omgeving van Ho Chi Minh en de hoofdstad Hanoi.

We organiseren deze reis net als voorgaande edities samen met Myles (voorheen Rientjes & Partners) en hebben het volgende programma samengesteld:

Dag 1
Ca. 19.00 uur verzamelen op Schiphol.
Dag 2
Na een overstap op Dubai komen we rond 19.30 uur aan in Ho Chi Minh.
Dag 3 t/m 5
Een combinatie van zakelijke bezoeken en culturele activiteiten in Ho Chi Minh en Hanoi waaronder (onder voorbehoud) een meeting met de DBAV (Dutch Business Association Vietnam), een bezoek aan het Vietnamese bedrijf Becamex, een bezoek aan de Heineken brouwerij en een wandeling door het oude centrum van Hanoi.
Op vrijdag (dag 4) reizen we met een binnenlandse vlucht van Ho Chi Minh nar Hanoi.
Dag 6
De laatste dag in Vietnam is aangebroken. Rond 21.30 uur vertrekken we naar de luchthaven van Hanoi.
Dag 7
Na wederom een overstap op Dubai zijn we rond 12.40 uur weer op Schiphol en sluiten we een enerverende ledenreis af.

Reissom
De reissom voor deze exclusieve ledenreis naar Vietnam bedraagt €3295,-* per persoon op basis van een verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer. De éénpersoonskamertoeslag bedraagt €355,- per persoon.
* Op basis van wisselkoers 10-05-2023. Indien de wisselkoers verandert, kan dit een verandering in de reissom met zich meebrengen en worden eventuele meerkosten na de reis gefactureerd.

Meer informatie en aanmelden

Enthousiast geworden? Op de website www.vno-ncwmiddenledenreis.nl vind je meer informatie over o.a. het programma, de bestemming en de voorwaarden. Ook vind je hier de aanmeldmogelijkheid.

Voor deze reis is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je deze kans niet mist!