Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Prinsjesdagbijeenkomst VeluweVallei

18 september 2024 | 16.00 uur | Barneveld

Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van VNO-NCW VeluweVallei en relaties van de BIK (Barneveldse Industriële Kring), Gemeente Barneveld, Rabobank en Schuiteman Accountants & Adviseurs.  Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor dit event.

De woensdag ná de derde dinsdag in september organiseren we traditiegetrouw onze Prinsjesdagbijeenkomst, in samenwerking met de BIK (Barneveldse Industriële Kring), Gemeente Barneveld, Rabobank en Schuiteman Accountants & Adviseurs.

Dit jaar is er voor een andere locatie gekozen: de Midden Nederland Hallen. Hier is vanaf 25 september de musical 40-45 te zien.
Na een welkomstwoord door de Burgemeester van Barneveld geeft Bram Faber, partner van Schuiteman Accountants en Adviseurs, zijn visie op het Belastingplan 2025. Vervolgens vertelt Timo Kruft, eigenaar Next Venue/Midden Nederland Hallen, zijn ondernemersverhaal en krijgen we een rondleiding door het kersverse musicalgebouw, waar kort daarna de première zal plaatsvinden. We sluiten uiteraard af met een gezellige netwerkborrel.

Try-out musical 40-45
Aansluitend aan de Prinsjesdagbijeenkomst VeluweVallei kun je gebruik maken van de unieke mogelijkheid tegen gereduceerd tarief een try-out van de musical 40-45 te bezoeken.
Reserveer vóór 5 juli je ticket!
Je reservering wordt definitief zodra je betaling ontvangen is. 
Deze mogelijkheid is exclusief voor ondernemers die deelnemen aan de Prinsjesdagbijeenkomst, we vragen daarom om je KvK-nummer/bedrijfsnaam. Per bedrijf kunnen maximaal twee personen inschrijven.