Achterhoekse Ondernemersavond 2018

/Achterhoekse Ondernemersavond 2018
Laden Evenementen

Op maandag 23 april wordt de jaarlijkse Achterhoekse Ondernemersavond georganiseerd door Rabobank Graafschap in samenwerking met VNO-NCW Achterhoek in Schouwburg Amphion. Wij nodigen je graag uit hierbij aanwezig te zijn.

Wim Boonstra, speciaal adviseur en econoom
Dit jaar hebben we voor de pauze Wim Boonstra, speciaal adviseur en econoom bij RaboResearch. Wim geeft deze avond zijn visie op onze economische, financiële en maatschappelijke toekomst. Hij kan je als geen ander meenemen in de wereld van veranderingen die op ons afkomen en hoe Europa, Nederland en in het bijzonder de Achterhoek er voor staat.

Victor Mids, illusionist en arts
Na de pauze komt Victor Mids. Victor Mids is zowel illusionist als arts en brengt met deze combinatie illusie en wetenschap op een unieke en originele manier samen. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, voert Victor zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan illusies en neuropsychologische experimenten. Ervaar zelf hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

Netwerken
Het belooft een boeiende avond te worden met daarnaast nog volop netwerkmogelijkheden.

Programma
18.45 – 19.30 uur: inloop
19.30 – 19.45 uur: opening
19.45 – 20.30 uur: Wim Boonstra, topeconoom
20.30 – 21.00 uur: pauze
21.00 – 22.00 uur: Victor Mids, illusionist
22.00 – 23.00 uur: netwerkborrel

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden. Daar vind je ook uitgebreide informatie over het programma, de sprekers en de locatie. Na aanmelding ontvang je een e-ticket. Dit is jouw toegangsbewijs voor deze avond.

Locatie
Schouwburg Amphion
Hofstraat 159
7001 JD DOETINCHEM
www.amphion.nl

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je tijdig aan.
Tot 23 april!