Bijeenkomst HR-kring VNO-NCW Midden

/Bijeenkomst HR-kring VNO-NCW Midden
Laden Evenementen

Op donderdag 24 mei aanstaande vindt de eerstvolgende bijeenkomst van de HR-kring VNO-NCW Midden plaats bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel. Tijdens deze bijeenkomst willen wij dieper ingaan op onboarden!

Heb je onze nieuwsbrief gelezen, dan herken je het thema wellicht uit het interview van Peter Reijers met Anand Jansen van TinQwise. Beknopt betekent onboarding een inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers.

Verbinding
Tegenwoordig zijn “jobhoppers” meer regel dan uitzondering. Als werkgever kun je er niet vanuit gaan dat iemand tot zijn pensioen bij jou in dienst blijft. Sterker nog 86% van de nieuwe medewerkers besluit in de eerste zes maanden van een nieuwe dienstverband of men wil blijven. Je wilt dus dat mensen snel integreren en dat de productiviteit stijgt. Bij een goede onboarding versnel je dat proces maar belangrijker, je verbind hen met je organisatie waardoor je nieuwe werknemer meer rust en zelfvertrouwen heeft en daarnaast enthousiast is over zijn werkgever.

Kortom genoeg gespreksstof voor Peter Reijers, die met plezier het interview met Anand Jansen voortzet in aanwezigheid van onze HR-kringleden.

Beknopt programma 

15.30 uur  Inloop met koffie en thee
16.00 uur  Introductie door de voorzitter HR-kring, Bart Duijs
16.10 uur  Gesprek Anand Jansen/Peter Reijers
17.00 uur  Onboarden in je eigen organisatie
17.30 uur  Netwerkborrel

Onboarden de praktijk
Ben je helemaal bijgepraat over het nut van onboarden en wat je vooral wel en niet moet doen dan volgt automatisch de vraag hoe pas je het toe in je eigen organisatie? Hoe doen anderen dat en heeft Anand nog tips en tools?

Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor leden die lid zijn van de HR-kring VNO-NCW Midden.

Contact
Wil je meer informatie en/of aanmelden, neem dan contact op met Sanne Hagen, telnr. 055-7601611