VNO-NCW Achterhoek: bezoek Mainfreight

/VNO-NCW Achterhoek: bezoek Mainfreight
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Jong Management Achterhoek en VNO-NCW Achterhoek organiseren samen een bijeenkomst op 15 februari aanstaande bij Mainfreight in ‘s-Heerenberg.

Op 1 april 2011 is de toenmalige Wim Bosman Groep overgenomen door Mainfreight. Het bedrijf is opgericht in 1978 door Bruce Plested, nog steeds de Executive Chairman, en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste logistiek dienstverlener in Nieuw-Zeeland en Australië. Ook in China en de USA is Mainfreight sterk aanwezig met eigen locaties. De overname van de Wim Bosman Groep is een sterke strategische ontwikkeling en biedt een uitstekend platform om de activiteiten en dienstverlening wereldwijd uit te breiden.

In Europa staat Mainfreight bekent als een 3PL+ dienstverlener met een sterk wereldwijd netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen. Mainfreight heeft vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Rusland, Polen, Oekraïne , Verenigd Koninkrijk en Italië.

Eind 2016 is de naam van de Wim Bosman Groep officieel veranderd in Mainfreight. Dit is de enige verandering omdat er nog steeds dezelfde werknemers zijn die dezelfde kwaliteit en service bieden als in de afgelopen 53 jaar. De klanten kunnen zoals gewoonlijk rekenen op een enthousiast team dat zich richt op prestaties en kwaliteit. De Wim Bosman Groep is trots om Mainfreight te zijn!

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.

Beknopt programma
19:00 Ontvangst
19:30 Welkom
20:00 Presentatie en rondleiding Mainfreight
21:15 Netwerkborrel

U bent van harte uitgenodigd om op donderdag 15 februari aanstaande Mainfreight te bezoeken.

Graag tot ziens op 15 februari aanstaande!