Werkbijeenkomst en Algemene Ledenvergadering WerkendZwolle

/Werkbijeenkomst en Algemene Ledenvergadering WerkendZwolle
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De eerste werkbijeenkomst en de Algemene Ledenvergadering van WerkendZwolle vindt plaats op dinsdag 20 maart a.s. We zijn dan te gast bij deltaWonen. In een interactieve bijeenkomst staan we stil bij het thema “duurzame inzetbaarheid” vanuit de perspectieven van de P&O adviseur van deltaWonen, de arbeids- en organisatiedeskundige en de arbeidsjurist.

U bent trots op uw bedrijf! Uw bedrijf is succesvol. U weet wat uw toegevoegde waarde is voor de klanten waar u mee samenwerkt, aan wie u producten of diensten levert. U heeft de juiste mensen op de juiste plek. U beweegt flexibel en slagvaardig mee met de veranderende vraag vanuit de markt, techniek of wetgeving. Uw mensen bewegen mee vanuit deze veranderende vraag …… toch?

Maar wat als inzetbaarheid van uw medewerkers niet meer aansluit bij wat u nodig heeft om als organisatie te excelleren? Wat als dit leidt tot uitval van medewerkers of tot conflicten? Hoe gaat u daarmee om?

Reageert u als het u overkomt of gaat u voor die tijd op zoek naar de oorzaken en oplossingsmogelijkheden? Wilt u (vroegtijdig) invloed hebben, zodat uitval en/of conflicten kunnen worden voorkomen?

Tijdens deze bijeenkomst nemen wij u mee in de wereld van duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers in relatie tot het continue realiseren van uw bedrijfsdoelen. Terwijl de wereld om u heen ook  nog eens verandert.

Samen met u gaan we op zoek naar de mogelijke oorzaken van inzetbaarheidsvermindering en verspilling van menselijk potentieel en daaruit voortvloeiende invloed op uw bedrijfssucces. We gaan op zoek naar de mogelijkheden om preventief in te spelen op deze inzetbaarheidsproblemen, zodat uw medewerkers op een gezonde manier een blijvende waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie.

Aan de hand van hun praktijkervaringen en uw input schetsen we de mogelijkheden om uw medewerkers in beweging te krijgen en te houden.

Sprekers tijdens deze bijeenkomst zijn Michiel van Rooij, arbeids- en organisatiedeskundige bij Rienks Arbodienst, Femia van Wijk, advocate en mediator bij Nysingh advocaten en Annita de Leeuw, P&O adviseur bij deltaWonen.

Daarna is er weer ruim aandacht voor het matchen van kandidaten en vacatures.

We zien jullie graag op 20 maart bij deltaWonen in Zwolle!

 

 

Programma dinsdag 20 maart 2018
13.30 – 13.45 uur       Inloop en ontvangst
13.45 – 14.00 uur       ALV
14.00 – 16.00 uur       Interactieve sessie “hoe voorkom ik dat mijn medewerker vastloopt”
16.00 – 17.00 uur       Pitch/Speeddaten kandidaten

Locatie
deltaWonen
Veerallee 30
8019 AD ZWOLLE

Aanmelden:
Via e-mail bij Natasja Luten, luten@vno-ncwmidden.nl.