Ga mee op Hanzereis naar Rostock: 7 x 7 concept

//Ga mee op Hanzereis naar Rostock: 7 x 7 concept

Ga mee op Hanzereis naar Rostock: 7 x 7 concept

7 sectoren en 7 thema’s staan centraal tijdens de Hanzedagen van 20 t/m 23 juni in Rostock. Reis mee en maak kennis met 49 bedrijven en organisaties die zich presenteren op het economisch Hanze Congres. Maak kennis met de bedrijven en de haven van Rostock, bezoek bedrijven als Liebherr en Aida Cruises.

In juni van dit jaar zijn de Hanzedagen in de Duitse Havenstad Rostock, die in navolging van Kampen  de economische ontwikkelingen uit de regio voor het voetlicht brengen. We nodigen u graag uit om de economische betekenis van de Hanze verder te ontwikkelen door aan te sluiten bij een brede economische delegatie uit de Nederlandse Hanzesteden, met vertegenwoordigers van overheden, onderwijsinstellingen en ondernemingen. VNO-NCW Midden is via Go4Export-programma betrokken bij de reis.

Lees meer in de pdf Rostock executive mission program over de unieke reis en de voorwaarden voor deelname. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, dus wees er snel bij.

Meer informatie of aanmelding?
Stuur een mail aan info@tradeoffice.nl.

De Hanzesteden in Europa kennen een lange geschiedenis van culturele en economische verbinding.
Met de internationale Hanzedagen – die jaarlijks in een van de Hanzesteden worden georganiseerd – wordt dit gevierd en ontstaan nieuwe kansen voor economische ontwikkeling. Vorig jaar was Kampen de gaststad, dit jaar vinden de Hanzedagen plaats in de Duitse Havenstad Rostock. Dit jaar zal een delegatie van bestuurders en ondernemers uit Oost-Nederland afreizen naar Rostock.

Het belooft een missie vol met:

  • Inspiratie. Bedrijfsbezoeken aan Duitse topbedrijven, zoals Liebherr havenkranen, het Frauenhofer instituut of AIDA cruiseliners.
  • Publiciteit en partners. Deelname aan een internationaal economisch congres over 7 sectoren en 7 actuele economische thema’s. Mogelijkheid om het eigen bedrijf te presenteren en gericht potentiële handelspartners te vinden of te laten zoeken door Trade Office.
  • De Hanzedagen in Rostock beloven een groot spektakel te worden. De stad viert ook haar 800 jarig bestaan. De stad en het congrescentrum zijn prachtig gelegen aan de Oostzee. Met diverse boottochten tussen de verschillende events en festiviteiten.
  • Netwerk. U reist met ondernemers en ondernemersvertegenwoordigers uit verschillende Nederlandse Hanzesteden. U ontmoet op informele wijze burgemeesters, (nieuwe) wethouders en gedeputeerden uit Oost Nederland.

– Het aantal deelnemers is gelimiteerd.

  • Ondernemers die een connectie hebben met de 7 sectoren van Rostock hebben voorrang bij definitieve plaatsing.
  • Ondernemers met handelsbelangstelling krijgen een gratis zoekopdracht door Trade Office naar potentiële partners in de regio en desgewenst een bezoekprogramma op maat. Trade Office werkt hiervoor onder andere samen met Hogeschool Windesheim en de ondernemersvereniging in de regio Rostock.
  • De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

 

 

2018-05-14T14:19:34+00:00 april 12th, 2018|Nieuwsberichten|Reacties uitgeschakeld voor Ga mee op Hanzereis naar Rostock: 7 x 7 concept