Is uw Cyber Security écht op orde?

Bent u als ondernemer ook nieuwsgierig of uw Cyber Security écht op orde is? Ethische Hackgroep Achterhoek is een klein team van jonge ICT’ers die onder begeleiding van professionals leren Hacken. Dit jaar start de eerste groep jonge ICT talenten die zich naast hun opleiding willen ontwikkelen op het gebied van Cyber Security. In een vertrouwde omgeving geeft u de opdracht om uw bedrijf te ‘testen’ op de beveiliging van data. De opgedane kennis vertalen we naar het op de juiste manier beveiligen van uw data.

Als ondernemer krijgt u meer inzicht. Uw medewerkers zullen meer bewust worden van de risico’s van hun eigen persoonlijk handelen. Een datalek ontstaat in veel gevallen namelijk door persoonlijk handelen van uw eigen medewerkers. Dus daar hebben we extra aandacht voor. Daarnaast ontmoet u tijdens inspirerende bijeenkomsten de jonge ICT talenten die wellicht in de nabije toekomst uw nieuwe ICT medewerker zullen zijn.

Contact
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor partners. Heeft u interesse in deelname, neem dan contact op met Wilma Elbertsen, telnr. 06-21170437.