Jeanne Kroon nieuwe regiomanager Flevoland en provincie Utrecht

Vanaf 1 mei is Jeanne Kroon de nieuwe regiomanager voor VNO-NCW Flevoland en VNO-NCW provincie Utrecht. Jeanne neemt deze functie over van Helga Brenninkmeijer, zij heeft op 14 april haar laatste werkdag bij VNO-NCW Midden.

Jeanne stelt zich graag kort voor:
“Mijn naam is Jeanne Kroon en ik woon samen met mijn partner Dennis in de bruisende stad Utrecht.
Na 9 bevlogen jaren als regiomanager bij Koninklijke Horeca Nederland is het voor mij tijd om een overstap te maken naar VNO-NCW Midden. Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemerschap, lobby, strategie en invloed. Met een scherpe focus op kansen en mogelijkheden voor ondernemers in deze turbulente tijd. Door op zoek te gaan naar het gezamenlijke belang kun je vooruitgang en resultaat boeken.
In mijn vrije tijd bezoek ik graag Italië voor de wijn, het eten en de cultuur. Ook tafelen we veel met vrienden en ontdekken we met onze camper, een oude stadsbus, de mooiste plekken in Nederland en daarbuiten…. En af en toe ben ik in de sportschool te vinden voor een kickbokstraining.”
Ik kijk er naar uit om te starten bij VNO-NCW Midden en u te ontmoeten.
Tot in mei! 

We heten Jeanne van harte welkom en wensen haar veel plezier en succes.
Helga danken we heel hartelijk voor haar inzet en we wensen haar een hele mooie tijd toe.