Kennispartnerovereenkomst JPR en VNO-NCW Achterhoek

Op 13 december is de kennispartnerovereenkomst tussen JPR Advocaten en VNO-NCW Achterhoek getekend, het betreft een verlenging van de overeenkomst van afgelopen jaar. Met het sponsorcontract ondersteunt JPR Advocaten de activiteiten van VNO-NCW Achterhoek. Naast een jaarlijkse financiƫle bijdrage vervult JPR Advocaten een rol als kennispartner voor onderwerpen die aansluiten bij de speerpunten van VNO-NCW Achterhoek. Dit past bij de uitgangspunten van JPR Advocaten, die met meer dan 30 op ondernemingen gespecialiseerde advocaten en juristen een sterke regionale speler is met expertise op veel voor ondernemers relevante terreinen. Afgelopen jaar hebben we gezamenlijk twee succesvolle themabijeenkomsten georganiseerd. Ook voor 2019 worden er weer interessante kennissessies gepland.

VNO-NCW Achterhoek heeft al jarenlang een kennispartnerovereenkomst met Rabobank Graafschap en Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en met deze meerjarige overeenkomst blijft Rabobank de hoofdsponsor. De kennispartnerovereenkomst met JPR Advocaten is een prachtige aanvulling vanuit een andere discipline.

Namens JPR Advocaten tekende Wouter Ribbers het contract. Peter Rikken, voorzitter VNO-NCW Achterhoek, zette namens de werkgeversvereniging zijn handtekening onder de overeenkomst.

Contact
Wilma Elbertsen, regiomanager VNO-NCW Achterhoek, telnr. 06-21170437