Plaatsen vrij voor KL Ondernemersbivak 2018

De Koninklijke Landmacht organiseert dit jaar voor de vierde keer het “Ondernemersbivak”. Deze meerdaagse activiteit is bestemd voor leden van Jong Management en leden van VNO-NCW Midden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij door annulering!

Tijdens het bivak krijgen 25 ondernemers (m/v) de mogelijkheid om de Landmacht (en zichzelf) beter te leren kennen. Thema’s als leidinggeven onder verzwarende omstandigheden, teamvorming, leiderschapsprofielen en -competenties zullen als een rode draad door de dagen heen lopen.

Met junior en senior leidinggevenden van de Landmacht wordt van gedachten gewisseld over leiderschap en worden overeenkomsten en verschillen in stijlen van leidinggeven tussen Defensie en het bedrijfsleven besproken. Tijdens deze dagen staan we intensief stil bij de gevolgen van het gedrag van leidinggevenden voor teams en organisaties.

Met als uitvalsbasis het tentenkamp van de 11e Luchtmobiele Brigade op de Oranjekazerne in Schaarsbergen worden verder diverse ‘Grensverleggende Activiteiten’ ondernomen als het werken op hoogte (klimtoren) en worden in groepsverband fysieke hindernissen als touwbaan en hindernisbaan overwonnen.

Het programma begint op woensdagavond 17 oktober om 18.00 uur en duurt onafgebroken tot en met vrijdag 19 oktober einde van de werkdag. Het is daarbij niet mogelijk om het programma tussentijds te verlaten, dan wel tussentijds in het programma in te voegen.

Deelname aan het KL Ondernemersbivak 2018 is kosteloos; het programma wordt aangeboden door het Platform Defensie – Bedrijfsleven en de Koninklijke Landmacht.

Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor aangepaste (sport)kleding, en schoeisel, regenkleding, slaapzak/kussen en artikelen voor persoonlijke hygiëne. Deelname geschiedt op eigen risico. Je dient zelf zorg te dragen voor verzekeringen.

Durf jij het aan? Meld je z.s.m. aan via mail bij Sanne Hagen