Kom jij ons projectteam versterken?

VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW, de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Wij versterken het ondernemers- en vestigingsklimaat in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht door optimale regionale en landelijke belangen-behartiging. Dit doen wij voor het midden-, klein- en grootbedrijf in alle sectoren en van start-ups tot aan gevestigd. Daarnaast informeren en verbinden wij de 1.600 leden in ons netwerk middels diverse events en projecten. Dit doen we met 20 enthousiaste collega’s vanuit ons kantoor thuis of in Apeldoorn en voor ons team zijn wij op zoek naar een:

projectsecretaris

(30 uur)

Wie zoeken we:
Binnen het projectteam ben je de rechterhand van de manager projecten. Waar de manager projecten zich richt op de eerste lijn – de projectenportfolio en het onderhouden van de contacten met de opdrachtgevers – richt jij je op de tweede lijn: de organisatie van de projecten. Je zorgt voor een goede projectplanning, draaiboeken, agendering en verslaglegging, een goede administratie, monitoring en informatievoorziening. Ook ga je waar nodig op pad en ben je voorzitter of secretaris van werkgroepen. Je bent iemand die van a. tot z. werkt, maar bent ook flexibel. Je wacht niet op de vraag, je pakt signalen zelf op en vertaalt deze naar acties. Je toont eigenaarschap en bent verantwoordelijk voor deelprojecten.

Wat breng je mee:

  • Je hebt een afgeronde MBO+ studierichting en ervaring op het gebied van projectmatig werken
  • Je werkt graag voor en met ondernemers
  • Je bent daarnaast servicegericht en werkt planmatig
  • Je hebt ervaring met het organiseren van grotere evenementen
  • Je bent proactief en je bent goed in het prioriteren van werkzaamheden en toont verantwoordelijkheid.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondelinge als schriftelijk
  • Ervaring in triple helix projecten samenwerken is een pre

Wat bieden wij:
Wij bieden jou een interessante baan (0,8 Fte) in een dynamische omgeving en een flexibele, informele werksfeer. Je krijgt een veelzijdig takenpakket met veel eigen verantwoordelijkheid en goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze ideale kandidaat:

Stuur dan jouw cv en bijbehorende motivatie voor 18 oktober 2021 naar Sanne Hagen, officemanager. Haar mailadres is hagen@vno-ncwmidden.nl. Je kunt haar ook bereiken op 055 – 760 1611 als je meer informatie wilt over de inhoud van de functie of andere vragen hebt.