Letterlijk en figuurlijk een warm welkom

Op 28 juni met 28 graden, 4 hete barbecues en alleen maar warme persoonlijkheden…….hoe zomers kan het zijn. De netwerkbijeenkomst “Hoe gul(zig) ben jij?” voor de managementondersteuners van de leden en relaties van VNO-NCW Midden vond plaats bij Linthorst Culinair in Twello!

Met een heerlijke, koele home made limoenwater en een ice tea op het zonovergoten terras werden de deelnemers ontvangen. De grote parasols zorgden voor enige schaduw en hier werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Een speciaal welkom voor de mannen die het aan durfden om in het vrouwengedruis plaats te nemen.

Na deze verkoelende start gingen we naar binnen voor de workshop van Monic Rootinck van Rootinck Hospitality. De eerste indruk kan je maar één keer maken.  Monic gaf ons vele tips en trucs mee om een onvergetelijke eerste indruk achter te laten. Ben je bewust van je eigen houding en neem de telefoon op met een lach, dit zal aan de andere kant van de lijn gevoeld worden. En erger je niet, maar verwonder je!!

Daarna door voor de tweede indruk. Monique Linthorst van Linthorst Culinair organiseerde een kookclinic onder leiding van de grillmaster en koks. De ene groep kreeg buiten uitleg over de diverse BBQ’s die al stonden te ‘roken’. De grillmaster liet zien hoe je in een stoombarbecue een overheerlijke zalm kan bereiden op een cederhoutenplankje, uiteraard was dit plankje flink gedrenkt in water. De zalm was bereid met wat zout en dille. Dit is een aanrader voor elke liefhebber van deze gezonde vis, het was namelijk om van te watertanden. De andere groep ging in de keuken aan de slag om heerlijke salades, sauzen, gehaktballen en kipspiezen voor te bereiden.

Onder het genot van de drankjes en de gezelligheid hebben we alles geproefd en sloten we een leuke, maar vooral nuttige interactieve netwerkbijeenkomst af.

Bedankt iedereen voor jullie komst en graag tot volgend jaar!

Presentatie Monic Rootinck

BBQ-Outdoor Cooking workshop ‘Jammen met food”