Nieuw: GO4EXPORT E-commercevoucher beschikbaar

De provincie Overijssel heeft een internationale E-commercevoucher ontwikkeld van 2.850 euro ter versterking van uw online activiteiten in het buitenland. Per 1 november zijn 20 van deze vouchers beschikbaar. Op www.go4export.nl treft u de informatie en aanmeldmogelijkheid.

Gratis Quickscan ter waarde van 850 euro

Online ondernemen is een effectief middel om te groeien. E-commerce is een aanvullend en schaalbaar distributiekanaal voor zowel bestaande bedrijven als start-ups. Dit geldt niet alleen voor zakendoen in Nederland, maar zeker ook voor zakendoen met het buitenland. Om zakendoen met het buitenland via online kanalen te stimuleren is de GO4EXPORT voucher ontwikkeld. Met deze voucher maakt een gespecialiseerd en internationaal ervaren bureau een gratis quickscan rond e-commerce kansen bij ondernemen met het buitenland. De scan analyseert uw huidige prestaties op het gebied van e-commerce, de interne en externe randvoorwaarden om succesvol te worden en de online vraag in bepaalde focuslanden.

2.000 Subsidie op het vervolg op de quickscan

Met informatie uit de quickscan kunt u zelf direct de aanbevelingen doorvoeren of gespecialiseerde bureaus  van uw keuze inschakelen om gedane aanbevelingen op te volgen. Indien u hieraan minimaal 4.000 euro  investeert, kunt u maximaal 2.000 euro subsidie ontvangen (minder mag ook).

Bedrijven uit Overijssel met vijf of meer medewerkers die exporteren of willen gaan exporteren mogen een quickscan aanvragen. Voor de twintig quickscans geldt: op is op.

 U kunt de voucher voor 2019 aanvragen per 1 november via www.go4export.nl. Bij de voucherdeelnemers uit 2017 en 2018 is het project geëvalueerd en daaruit kwam het rapportcijfer 8,3, wacht daarom niet te lang!