Nieuwe bestuursleden VNO-NCW regio Zwolle

Op donderdag 18 oktober jl. zijn tijdens het bedrijfsbezoek bij De Groot Vroomshoop BV Paul Veld en Henk Zwoferink benoemd tot nieuwe bestuursleden van VNO-NCW regio Zwolle.

Paul Veld
Paul Veld (49), woonachtig in Meppel, is sinds 1991 werkzaam binnen de financiële sector als bankier. In al die jaren heeft hij verschillende commerciële en managementfuncties uitgevoerd, zowel binnen het particuliere als het zakelijke domein. Sinds september 2017 is Paul directeur Transport & Logistiek en Services bij ING Grootzakelijk Noord-Oost Nederland (standplaats Zwolle).

Naast zijn werk zet hij zich graag in voor sociaal maatschappelijke thema’s en organisaties in de regio.

“Ik heb passie voor mensen en een focus op het bouwen van relaties en netwerken. Dit is voor mij een van belangrijkste drijfveren om tijd en energie te steken in VNO-NCW in de mooie regio Zwolle. Ik ben hier al vele jaren actief en zet me graag in om vanuit de voorliggende rol een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van de regio. Vanuit verbinding naar een constructieve samenwerking.”

Henk Zwoferink
Henk Zwoferink (55), manager Bedrijven bij Rabobank Vaart & Vechtstreek in Hardenberg, woont in Steenwijk en heeft meer dan 25 jaar ervaring als bankier. Henk heeft 20 jaar bij ING gewerkt als kantoor- en rayondirecteur in diverse plaatsen en is nu ruim vijf jaar werkzaam bij Rabo Vaart & Vecht. Als manager Bedrijven is hij onderdeel van het Directie-management team en stuurt hij rechtstreeks de afdelingen Groot Zakelijk, Vermogensmanagement en Private Banking aan.

“Mijn passie ligt bij het lokale en regionale bedrijfsleven. Ik heb de ambitie om als bankier een verbindende rol te kunnen spelen in de regio. Verbinden binnen regio’s, zoals binnen ons eigen diverse en uitgestrekte werkgebied van Vaart & Vechtstreek. Maar juist ook verbinden tussen ons werkgebied en de rest van de Regio Zwolle. En verbinden tussen ondernemers, tussen voorlopers in de markt en volgers, en partijen samenbrengen. Dit alles om zo de totale regio vitaler, slimmer en sterker te maken.”

Henk is tevens bestuurslid bij Stichting Hardenbergse Uitdaging, lid van de Rotaryclub Steenwijk en penningmeester bij vv d’Olde Veste in Steenwijk.

Wij wensen Paul en Henk veel succes in hun nieuwe functie.

Het verslag en foto’s van de bijeenkomst kunt u hier bekijken.

Contact:
Auke Oosterhoff, regiomanager VNO-NCW regio Zwolle, telnr. 06-11351719