Nieuwe bestuursleden VNO-NCW Stedendriehoek

Het bestuur van VNO-NCW Stedendriehoek heeft versterking gekregen door toetreding van Annemarie Moezelaar en Christiaan Tjallema. Op dinsdag 6 november 2018 zijn zij tijdens het bedrijfsbezoek aan Futurumshop in Apeldoorn door de leden benoemd.

voorzitter VNO-NCW Stedendriehoek Rijn Platteel en Annemarie Moezelaar

Annemarie Moezelaar
Annemarie Moezelaar (52) is woonachtig in Diepenveen (gemeente Deventer) en sinds 25 jaar mede-eigenaar van het schoonmaakbedrijf DJM Bedrijfsdiensten, waar zij de commerciële activiteiten voor haar rekening neemt.
Sinds enige jaren vervult Annemarie twee bestuursfuncties om zich in te zetten voor de ondernemers in Deventer, te weten voorzitter van het Nieuw Deventer Circuit en bestuurslid van Parkmanagement Deventer. Haar ambitie om dit in een breder perspectief te doen en Deventer overstijgend bij te dragen, is de reden van haar bestuursfunctie bij VNO-NCW Stedendriehoek.

“Uit hoofde van VNO-NCW Stedendriehoek wil ik me sterk maken voor de Ondernemend Cleantech Regio, dit in de verbinding van de ondernemersverenigingen in de regio, door uitwisselen van kennis en informatie waarbij de OCR als koepel dient te fungeren voor ondernemersvereniging overstijgende samenwerking. Daarnaast ga ik me bezighouden met de portefeuille communicatie. Dit thema overstijgend als verbindend element, met als doel branding van het “merk’’ VNO –NCW naar alle geledingen.”

voorzitter VNO-NCW Stedendriehoek Rijn Platteel en Christiaan Tjallema

Christiaan F. Tjallema
Sinds 2015 is Christiaan Tjallema (34), na 8 jaar gewerkt te hebben als financieel adviseur, het ondernemerschap ingestapt middels het oprichten van Adviesbureau Tjallema in Gorssel.
De focus van Tjallema is zowel op de particuliere, als op de zakelijke markt, met een specialisatie in schade- en inkomensverzekeringen.

Naast het bovenstaande bedrijf, is Christiaan ook actief in de e-commerce met enkele webshops en samenwerkingen, genaamd CFT Advies B.V.

In 2016 is Christiaan actief geworden als lid van Jong Management. “Het enthousiasmeert mij om te zien dat de samenwerking tussen Jong Management en VNO-NCW, in de regio Stedendriehoek, steeds hechter wordt. Binnen het bestuur zal ik daarom de portefeuille Jong Management (JM) voor mijn rekening nemen. Ik ben trots op mijn afkomst en dat is een van de drijfveren om in de regio Stedendriehoek mijzelf in te zetten voor (economische) groei, ontwikkeling, verbetering en verduurzaming van de regio.”

Wij wensen Annemarie en Christiaan veel succes in hun nieuwe functie.

Contact
Christian Lorist, regiomanager VNO-NCW Stedendriehoek, telnr. 06-51555021 of met Loes Brijker, junior regiomanager VNO-NCW Stedendriehoek, telnr. 06-51279775