Ondernemers beklimmen Watertoren van Zwolle

//Ondernemers beklimmen Watertoren van Zwolle

Ondernemers beklimmen Watertoren van Zwolle

Terwijl de zon scheen en de eerste zomerse temperaturen op de thermometer kwamen, beklommen een aantal leden van VNO-NCW regio Zwolle op 19 april jl. de watertoren van Zwolle. Wat ooit een Watertoren was wordt nu herontwikkeld tot een prachtig appartementencomplex. Erik van Scheijndel en Rob Moritz van 19 Het Atelier lieten zien hoe ze tot het ontwerp gekomen zijn. Er is gebruik gemaakt van de karakteristieke vorm van de toren om er 21 eigentijdse appartementen in te realiseren. Het project is een prachtig voorbeeld van nieuw gebruik van bestaand vastgoed.

Mark Broekhuijsen van Nijhuis Bouw BV stak zijn enthousiasme over de “klus” niet onder stoelen of banken. Het verbouwen van bestaande vastgoed – en zeker dit bijzondere project – vraagt veel vakmanschap en creativiteit op de bouwplaats. Bij de rondleiding – niet iedereen had het overigens gemakkelijk met de hoogte – werd het vakmanschap tot in de details zichtbaar. Hulde aan de ontwerpers en de bouwers.

Contact
Auke Oosterhoff, regiomanager VNO-NCW regio Zwolle, telnr. 06-11351719

2018-05-15T09:06:24+00:00 mei 15th, 2018|Nieuwsberichten|Reacties uitgeschakeld voor Ondernemers beklimmen Watertoren van Zwolle