Politiek café Utrecht 09-02-2022

De meeste bedrijven op Utrechtse industrieterreinen moeten aan de slag met verduurzaming. Soms staan ze te springen, bij anderen gaat het schoorvoetend. Vooral voor kleinere bedrijven kan het een hele opgave zijn. De financiële consequenties kunnen groot zijn en er zijn vaak belemmeringen. Wat zijn de politieke en bestuurlijke ambities rondom verduurzaming van bedrijven? En hoe realistisch zijn die ambities volgens bedrijven zelf? Wat maakt dat bedrijven wel of juist niet al aan de slag zijn gegaan met verduurzaming? En wat vind jij dat de rol van bedrijven zou moeten zijn?

Op woensdag 9 februari organiseert GroenLinks Utrecht een politiek café waarin ze met verschillende partijen in gesprek gaan over deze vragen. Ze geven bedrijven, ambtenaren van de Gemeente Utrecht en het huidige Raadslid Milieu van GroenLinks Utrecht het woord. Ook worden bezoekers en kijkers uitgenodigd om deel te nemen aan de discussie.

De hoop is natuurlijk dat er live publiek bij de PolCa kan zijn. Verwachting is wel dat er vanwege de anderhalve-meter maatregel beperkt plek zal zijn in de zaal. Wil je er live bij zijn, meldt je dan aan via de website van de Kargadoor: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-politiek-cafe-verduurzamen-als-utre…

De PolCa zal ook thuis te bekijken zijn via een livestream op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8-eKqn0OYUc

Politiek Café
Woensdag 9 februari 2022
Kargadoor en/of online
vanaf 20.00 uur
GroenLinks Utrecht