Prinsjesdaglezing Rabobank West Betuwe

Het gaat goed met de Nederlandse economie, maar wat betekent de Miljoenennota voor onze regio en voor u?

De leden van VNO-NCW Rivierenland zijn van harte uitgenodigd voor de Prinsjesdaglezing op woensdag 19 september in Schouwburg en filmtheater Agnietenhof in Tiel.

Iedere derde dinsdag in september is het Prinsjesdag. Koning Willem-Alexander opent het werkjaar van het parlement met het uitspreken van de troonrede en de minister van Financiƫn biedt de Miljoenennota en Rijksbegroting aan.

Wat voor plannen heeft het kabinet in petto voor Nederland? En wat betekent dat voor de economie en onze regio? Jesse Groenewegen, econoom bij RaboResearch, neemt u mee in de gevolgen van de Miljoenennota. Daarnaast presenteert Jesse de resultaten van een grootschalig onderzoek van Rabobank naar de verklaringen van bedrijvensucces. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Jesse Groenewegen werkt als econoom bij RaboResearch Nederland. Hij houdt zich bezig met macro-economische ontwikkelingen in Nederland en de kenmerken van succesvolle ondernemingen. Hiervoor werkte hij bij het ministerie van Financiƫn. Jesse heeft algemene economie gestudeerd aan de Universiteit van Oxford.

Programma
19:30 uur: Ontvangst met koffie/thee
20:00 uur: Welkomstwoord door Hans van Zuijdam, directievoorzitter Rabobank West Betuwe
20:10 uur: Prinsjesdaglezing door Jesse Groenewegen
21:30 uur: Napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie:
Schouwburg en filmtheater Agnietenhof
Sint Agnietenstraat 2
4001 NB TIEL

Aanmelden voor de Prinsjesdaglezing kan hier.