Slim & Schoon Onderweg

Slim & Schoon Onderweg is het vervolgprogramma van Beter Benutten 2015 – 2017. Onder deze nieuwe naam blijven overheden, bedrijven en vervoerders de bereikbaarheid in de regio Arnhem Nijmegen verbeteren. Hierin staat het gedrag van reizigers centraal. De energie, kansrijke samenwerkingen en successen uit het programma Beter Benutten houden we graag vast.

In Slim & Schoon Onderweg werken VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen en werkgevers uit de regio nauw samen met 18 gemeenten in de regio, provincie Gelderland, Rijkswaterstaat, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en vervoerders.

Slim & Schoon Onderweg brengt ons een stap dichter bij een schonere en beter bereikbare regio Arnhem-Nijmegen. We bieden oplossingen voor een gezondere, snellere, goedkopere, schonere reis. Daarmee zorgen we goed voor onszelf, voor het milieu en voor een betere doorstroming van het verkeer. We helpen je om bewust te kiezen voor je onderweg gaat. Dit doen we  samen met ondernemers, overheden en vervoerders in de regio Arnhem-Nijmegen.

Vele voordelen

Samenwerking met werkgevers is onmisbaar. Veel succesvolle samenwerkingsverbanden hebben we al zien opbloeien in de afgelopen jaren. Deze breiden we graag verder uit. Tegelijk zien we dat meer en meer werkgevers kiezen voor duurzaam mobiliteitsbeleid in hun eigen organisatie. Zij ervaren de vele voordelen: een beter bereikbare organisatie, minder ziekteverzuim, meer productiviteit, goed werkgeverschap en een kleinere CO2-voetafdruk.

Foto: Jacques Kok

Wil jouw organisatie deze stappen ook zetten, maar heb je hulp nodig om beleid voor duurzame mobiliteit te formuleren of aan te scherpen? Onze mobiliteitsmakelaar Arno van der Steen denkt graag met je mee.

Lees op de website Slim & Schoon Onderweg over meer mogelijkheden van het programma en ervaringen van werkgevers.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief van het nieuwe programma en abonneer je op het vervolg.